Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!

Slovenský hokejový obranca Juraj Valach (35), ktorý pred siedmimi rokmi prišiel o mamičku svojich dvoch detí, bol po skončení aktuálnej ...

Slovenský hokejový obranca Juraj Valach (35), ktorý pred siedmimi rokmi prišiel o mamičku svojich dvoch detí, bol po skončení aktuálnej sezóny mimoriadne vďačný.

Fotogaléria

Pamätná sezóna v podaní Spišiakov!

Ako píše Šport24.sk vo svojom článku, skúsený hokejista, ktorý je obrovským bojovníkom na ľade i mimo neho vyhodnotil tohtoročnú historickú sezónu Spišskej Novej Vsi ako skutočne vydarenú. Spišiaci predvádzali skvelé výkony, ktoré im priniesli skvelé 3. miesto v základnej časti slovenskej TIPOS Extraligy.

Čítajte aj na Šport24.sk - Zaútočil na neprajníkov! Ťažko skúšanému hokejistovi Valachovi ničia život

Valachov tím nadviazal na výborné výkony zo základnej časti aj vo vyraďovacej časti, kde vo štvrťfinále prevalcovali hokejistov Banskej Bystrice 4:0. V semifinálovom súboji prekvapivo vyradili obhajcu z Košíc, keď v rozhodujúcom siedmom zápase zvíťazili na domácej pôde tesným výsledkom 2:1.

Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov! Zobraziť článok

Finále nedopadlo podľa predstáv, no aj napriek tomu poďakoval fanúšikom i spoluhráčom

Do finále vstupovali Spišiaci v pozícii mierneho favorita, no Nitra zužitkovala skúsenosti z predošlých rokov a nakoniec sériu ovládla pomerne jednoducho 4:0 na zápasy. Valach si v prvom finálovom súboji pripísal aj dôležitý gól, no Nitrania aj napriek tomu ovládli zápas.

Za predvedené výkony počas celej sezóny Valach poďakoval svojím spoluhráčom i neúnavným fanúšikom. "Ďakujem za podporu slušným milým ľudom fanúšikom a v neposlednom rade spoluhráčom, lebo hokej je kolektívny šport."

Po skončení sezóny okamžite pomáha ľuďom!

Po dohraní finálovej série sa Valach okamžite začal venovať dôležitejším veciam v živote a to pomáhať druhým, čím je skúsený veterán už dlhodobo známy. Valach sa rozhodol vydražiť svoj dres a vydražené peniaze poputujú pre trápiaceho sa bojovníka Mirka Basalu.

Úspešnú dražbu okomentoval Valach slovami: "Sme radi, že máme za sebou ďalšiu úspešnú dražbu. Verím, že peniažky pomôžu Mirkovi a rodina ich využije zmysluplno."

Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko! Zobraziť článok

Valach poďakoval rodine, no zlomyseľným osobám poslal tvrdý odkaz

Valach je muž so srdcom na správnom mieste a po konci sezóny verejne poďakoval svojej rodine, ktorá sa mu ochotne stará o jeho detičky. "Sezóna 2023/24 ja na konci ďakujem pekne svojej rodine mame, ktorá mi opatruje deti. Ďakujem otcovi, ktorý pomáha mame, starej mame, že pomáha taktiež aj teta a moja sestra."

Taktiež venoval pár slov ľuďom, ktorí šíria nenávisť a snažia sa mu zničiť súkromný život. "Naopak tým čo mi už druhý rok škodia snažia sa zničiť súkromný život šíria nenávisť a závisť odkazujem vyse*te si oko a nech vám narastú vlasy na zadku."

Redaktorka Českej televízie Darina Vymětalíková podrobila zimák pod Čákovým hradom v Trenčíne kritike.
Krčiaci sa kolega a prázdna kocka? Česká redaktora sa vysmiala štadiónu v Trenčíne Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});