O zdravotnom stave Sagana prehovoril jeho brat Juraj: Takáto je pravda!

Slovenský cyklista a trojnásobný majster sveta Peter Sagan (34) je už po operačnom zákroku srdca. Stalo sa tak v stredu v Taliansku a ...

Slovenský cyklista a trojnásobný majster sveta Peter Sagan (34) je už po operačnom zákroku srdca. Stalo sa tak v stredu v Taliansku a podľa jeho slov všetko prebehlo bez problémov.

Fotogaléria

Denník Nový Čas oslovil aj jeho staršieho brata Juraja (35), či spolu komunikovali a kedy sa očakáva Petrov návrat do súťažného kolotoča, keďže na ceste je už jazdcom stajne Pierre Baquette team, kde je práve Juraj športovým riaditeľom.

Sedemnásobný víťaz bodovacej súťaže na najprestížnejších pretekoch Tour de France mal pred pár dňami opätovné zdravotné problémy so srdcom. Prvýkrát to bolo vo februári, vtedy mu bol implantovaný podkožný záznamník udalostí, ktorý umožnil sledovanie športovca. To sa ukázalo ako dôležité pre monitoring Petrovho zdravia.

„Počas tréningu na kamenistých cestách v Marseille moje srdce zažilo niekoľko otrasov. Nie je to nič vážne. Som si istý, že vďaka môjmu priateľovi, športovému kardiológovi Dr. Robertovi Corsettimu sa čoskoro vrátim k pretekaniu,“ uviedol Sagan na sociálnej sieti po svojom druhom probléme v priebehu niekoľkých týždňov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});