Tréner Spartaka posiela pred derby jasný odkaz: Dočká sa Slovan v Trnave uličky slávy?

V nedeľu sa odohrá v malom Ríme najväčšie slovenské derby Spartak Trnava - Slovan Bratislava. Pre belasých to bude prvý duel od momentu, ...

V nedeľu sa odohrá v malom Ríme najväčšie slovenské derby Spartak Trnava - Slovan Bratislava. Pre belasých to bude prvý duel od momentu, čo spečatili titul. V zahraničí sa v takýchto prípadoch zvykne robiť pre majstrov ulička slávy. Urobia ju Trnavčania svojmu najväčšiemu rivalovi?

Fotogaléria

V zahraničí býva zvykom, že keď niekto spečatí zisk majstrovského titulu v predstihu, vo zvyšných kolách mu hráči súpera pri nástupe urobia uličku slávy. Nájdu sa však aj výnimky.

Napríklad v roku 2018 Real Madrid uličku slávy Barcelone nespravil, o čom rozhodol vtedajší tréner klubu Zinedine Zidane a hráči za ním stáli. V danom roku bola majstrom aj Trnava, ktorá vtedy postúpila až do skupiny Európskej ligy, za čo sa v Bratislave od FK Rača dočkala uličky slávy v pohárovom zápase (0:9).

Oplatia to teraz Trnavčania hlavnému mestu? „Ja osobne si neviem úplne predstaviť, že to Trnava v domácom prostredí Slovanu spraví, ale asi by sa to patrilo,“ skonštatoval s úsmevom tréner Trnavy Michal Gašparík ml.

Slovenský útočník Peter Babnič /vľavo/ preniká cez Angličana Lukea Younga v zápase B-skupiny majstrovstiev Európy futbalistov do 21 rokov.
Slovenský ex-reprezentant podľahol hazardu: Všetko prehral a stratil rodinu! Zobraziť článok

Calzona Valjenta nepostavil ani na minútu!
Calzona má v Neapole veľký problém: Všetku zodpovednosť beriem na seba! Zobraziť článok

Od svojho manžela je o 32 rokov mladšia.
Manželka extrénera Slovana je terčom útokov: Vyzeráš ako netvor! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});