Manželka extrénera Slovana je terčom útokov: Vyzeráš ako netvor!

34-ročná Marie je manželkou bývalého trénera hokejového Slovana Bratislava, Vladimíra Růžičku.
  • Zdroj: instagram /@marieruzickova1988

34-ročná Marie je manželkou bývalého trénera hokejového Slovana Bratislava, Vladimíra Růžičku.

„Jej revírom je instagram a tempo jej premien je vražedné.“ Takto okomentoval portál super.cz ďalšiu zmenu imidžu v jej podaní.

Je známa svojou extravagantnosťou v účesoch, v líčení aj v používaní rôznych filtrov na fotografiách. Kvôli vzhľadu dostáva o 32 rokov mladšia manželka bývalého trénera Slovana správy, v ktorých ju ľudia často urážajú a ponižujú.

Čítajte aj na Sport24.sk

„Ježiš, tá je čierna, umelá, to je netvor. Vyzerá na päťdesiat rokov. Prepálená, ústa ako káčer. To je náš dnešný svet. Nikoho nezaujíma, aký ste človek vo vnútri, aký je váš charakter, čo obsahuje váš mozog. Nie.

Jednoducho poďme súdiť podľa vzhľadu, poďme urážať, nadávať a ponižovať,“ napísala pred dvomi rokmi pani Růžičková na sociálnej sieti.

Slovenský útočník Peter Babnič /vľavo/ preniká cez Angličana Lukea Younga v zápase B-skupiny majstrovstiev Európy futbalistov do 21 rokov.
Slovenský ex-reprezentant podľahol hazardu: Všetko prehral a stratil rodinu! Zobraziť článok

Menej je niekedy viac

Teraz sa odhodlala ubrať plyn a urobila veľkú zmenu imidžu. „Menej je niekedy viac, tak to skúšam. Uvidíme, či si zvyknem,“ informovala na instagrame.

Ako pripomenul spomínaný český web, Marie je zo zmeny nesvoja, pretože donedávna bola zvyknutá na väčší „tuning“.

„Správne vidíme len srdcom. Čo je dôležité, je očiam neviditeľné,“ prehlásila Růžičková, akoby chcela potenciálnym kritikom opäť poslať odkaz, že skutočne dôležité veci má človek vo svojom vnútri.

Na archívnej snímke Michael Schumacher.
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});