Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Rázny odkaz všetkým neprajníkom

Už nedokázala byť ticho! Manželka slovenského hokejistu Michala Krištofa (30) Klaudia sa vyznala zo svojich pocitov, ktoré doposiaľ dusila ...
  • Zdroj: anc

Už nedokázala byť ticho! Manželka slovenského hokejistu Michala Krištofa (30) Klaudia sa vyznala zo svojich pocitov, ktoré doposiaľ dusila v sebe.

 Na sociálnu sieť dala dlhý status, v ktorom sa vyjadrila k téme, ktorá už dva roky polarizuje verejnosť na Slovensku. Ide o pôsobenie našich hokejistov v ruskej KHL počas invázie na Ukrajine. Dres ruského Soči totiž oblieka aj jej manžel Michal. Toto polovička nášho útočníka odkázala verejnosti...

FOTOGALÉRIA: Michal Krištof

Už viac ako dva roky trvá invázia ruských vojsk na Ukrajine a odvtedy sa neustále rozoberá na Slovensku téma, či majú naši hokejisti pôsobiaci v KHL reprezentovať našu krajinu na vrcholných podujatiach. Pred pár dňami hokejový zväz oznámil, že ani jeden z hráčov sa nepredstaví na májovom šampionáte v Česku, pretože samotní hokejisti to z rôznych príčin odmietli. Podľa informácií Nového Času to niektorí odmietli najmä preto, aby neboli pranierovaní na verejnosti a neboli na nich vedené osobné útoky.

Odmena za úsilie

A práve tieto ataky nenechali chladnú Klaudiu, manželku útočníka Soči Michala Krištofa, ktorá vyjadrila na sociálnej sieti svoj názor na túto tému. „Nezvyknem sa verejne vyjadrovať a už nie k vážnejším témam, pretože sto ľudí, sto chutí. Ale už sa nás to osobne dotýka,“ začala Klaudia Krištofová.

„Áno, môj manžel hrá v KHL, hrá v Rusku, je o niečo horší? Celý život oddal hokeju, makal a odopieral si veľa vecí a dostal šancu hrať v jednej z najlepších líg na svete. A využil túto možnosť. A že to prišlo v nepriaznivom čase? Áno, prišlo, bohužiaľ. Ani jeden z našich chlapcov, ktorý hrá v Rusku, nepodporuje vojnu, o tom sa nemusíme ani baviť. Kto si to myslí, je absolútny blázon,“ píše vo svojom statuse polovička nášho útočníka.

Chcú mier

„Môj muž aj ostatní slovenskí chlapci hrajúci v KHL, ktorých osobne poznám, sú slušní, dobrí ľudia, ktorí robia iba to, čo ich baví a napĺňa. Všetci chcú mier a pokoj, tak, prosím, nevytvárajme napätie a konflikty medzi sebou a neverme všetkému, čo sa dočítame...“ dodala.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});