Neuveriteľne ostré slová Attilu Végha! Aha, ako nazval Korčoka a jeho podporovateľov: Čo odkázal kritikom?

Attila Végh podporil počas predvolebnej kampane budúceho prezidenta Slovenskej republiky Petra Pellegriniho. MMA zápasník prehovoril ...

Attila Végh podporil počas predvolebnej kampane budúceho prezidenta Slovenskej republiky Petra Pellegriniho. MMA zápasník prehovoril o tom, aká bola reakcia fanúšikov a prečo sa rozhodol podporiť práve predsedu Hlasu-SD.

Fotogaléria

Rozhovor s Attilom Véghom zorganizovala CNN Prima News ešte pred tým, ako sa vedelo o víťazstve Petra Pellegriniho vo voľbách, avšak interview bolo uverejnené až v stredu. Slovenský MMA zápasník odpovedal na otázky o zápase s Karlosom Vémolom i o spoluprácach s rôznymi značkami, najviac sa však rozrozprával pri téme podpory prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho. 

"Som apolitický, ale keď som sa rozhodol vyjadriť svoj názor a ľudia ma za to lynčovali, je to zlé. Kritici vravia, že som športovec a nemám sa starať do politiky, ale nie som len športovec, ale aj občan Slovenskej republiky, som otec a áno, som aj športovec," začal rozprávanie o prezidentských voľbách 38-ročný zápasník.

Peter Cehlárik na MS 2023.
Hráči z KHL na MS? Takýto mám názor! Peter Cehlárik povedal, čo si myslí o prípadnej nominácii hokejistov z Ruska Zobraziť článok

"Mám právo povedať svoj názor a podľa mňa Peter Pellegrini je sympatická osoba, poznám ho, vie sa vyjadrovať. Toho druhého ´gádža´ nepoznám, v živote som o ňom nepočul, neviem, že existuje. Preto som hovoril, že bude dobré, aby bol on (Pellegrini) prezidentom Slovenskej republiky," povedal na margo kandidátov Végh a to bol len začiatok ostrého slovníka, ktorým sa prezentoval. 

Attila prišiel krátko pred odvetou s Vémolom o sponzora.
Végh je v šoku, pred zápasom storočia prišiel o sponzora: Dôvod? Názor na prezidenta! Zobraziť článok

"Samozrejme, ľudia sa do mňa púšťali, ale len tí, ktorí sú na druhej strane, ktorí neakceptujú druhý názor. On (kritik) môže takisto zobrať telefón a natočiť svoj názor a ja mu na to nič nepoviem, pretože je to jeho osobná vec. Kritici mi hovoria, že som ´vybitý´, ´zapredanec´, ´dúfam, že ťa Karlos dobije!´, ´bol som tvoj fanúšik, ale nenávidím ťa´ - tak ma nenáviď. Takí ľudia ma nezaujímajú, boli to pomýlení ľudia, ktorí mali hocijaké okuliare a vlajky za sebou. Mne na tých ľuďoch nezáleží. Keby poviem opačný názor, hladkajú má - ´super Attilka, povedal si pravdu´, ale necítim to tak, cítim to tak, ako som povedal," priznal vlnu kritiky a pokračoval: "Za mňa sú tí ľudia stratení, dobil by som ich všetkých, reálne. Tých, ktorí sa do mňa púšťajú. Normálne by som ich vyfackal, lebo do očí mi to nepovedia, ale vypisujú mi," povedal Végh o svojich kritikoch. 

"Reagujem na tých ľudí, ktorí mi nadávali - verejne im odkazujem, že mi môžu oblízať ´vajcá´," dodal na záver.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});