Hráči z KHL na MS? Takýto mám názor! Peter Cehlárik povedal, čo si myslí o prípadnej nominácii hokejistov z Ruska

Majstrovstvá sveta v Česku sú za dverami, ešte stále nie je vyjasnená otázka, či sa na nich predstavia i hráči z KHL. K otázke nominácie ...

Majstrovstvá sveta v Česku sú za dverami, ešte stále nie je vyjasnená otázka, či sa na nich predstavia i hráči z KHL. K otázke nominácie hráčov z Ruska sa vyjadril aj útočník Peter Cehlárik.

Fotogaléria

Vyjadrenie hráča švédskej najvyššej súťaže zverejnil na sociálnej sieti X (predtým Twitter) Tomáš Prokop. Cehlárik súhlasí s reprezentačným kolegom Róbertom Lantošim. "Chalani sú kamaráti, ale keby prišli, tím by bol pod tlakom. Vzalo by to pozornosť v sústredení sa v tréningoch, zápasoch a uškodilo by to. Robo Lantoši to povedal dobre, nemám tomu čo vytknúť," povedal pre denník Šport Peter Cehlárik.

Europoslanci vyzývajú SZĽH, aby nepozval na MS do Česka hráčov z KHL.
Výzva europoslancov! Od Šatana chcú, aby zakázal štart hráčov z KHL na MS v Česku: Hokejisti sú bábkami režimu... Zobraziť článok

Cehlárik sa stotožnil s hokejistom Mladej Boleslavy, ktorý prednedávnom povedal, že: "Hráči, ktorí sú v KHL, sú moji veľmi dobrí kamaráti a poznáme sa veľmi dlho. Voči chalanom nemá človek vôbec nič. Toto nie je na nás, aby sme rozhodli, či by tam mali ísť alebo nie. Ak pôjdu, bude tam, samozrejme, tlak na chalanov v Európe, lebo sú v tíme s hráčmi z Ruska," povedal Lantoši v relácii Góly z bufetu. "Ja osobne by som ten tlak nechcel podstúpiť, že by som bol v tíme, ak by tam boli aj oni. A to nie je nič zlé voči nim, oni sa tak rozhodli a tak to je. Sú to perfektní chalani, no ten tlak médií a ľudí v Česku by bol neúnosný," hovoril Róbert Lantoši.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});