Dni trénera Calzonu sú v Neapole zrejme spočítané: Pre slovenskú repre ho ochránil Conte?!

Aj keď prebral SSC Neapol z agónie a je stále v hre o pohárovú Európu, zdá sa, že jeho dni sú v meste pod Vezuvom zrátané. Tréner Francesco ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Aj keď prebral SSC Neapol z agónie a je stále v hre o pohárovú Európu, zdá sa, že jeho dni sú v meste pod Vezuvom zrátané. Tréner Francesco Calzona (55), ktorý vedie súčasne aj slovenskú reprezentáciu, priznal, že nedostal novú zmluvu od Partenopei.

FOTOGALÉRIA: Dni Calzonu sú v Neapole zrejme spočítané

Na lavičku stále úradujúceho talianskeho majstra má podľa najnovších správ od leta prísť uznávaný kouč Antonio Conte (54). 

Neapolu sa podarilo otočiť zápas v Monze a výhra 4:2 ho udržala v hre o Ligu majstrov. Do nej sa vďaka novému systému milionárskej súťaže zrejme dostane aj piaty tím tabuľky Serie A, na ktorý SSC stráca sedem bodov. „Musíme naďalej vyhrávať a udržať si nádej, že skončíme na popredných miestach. Ak budeme hrať ako v druhom polčase v Monze, môžeme mať nádej,“ myslí si Calzona.

ZVLÁŠTNE MANŽELSTVO

Ten prišiel na neapolskú lavičku v druhej polovici februára. A hoci talianske médiá uvádzajú, že jeho príchod hre mužstva pomohol, stále to bude zrejme málo, aby mu svojrázny prezident klubu Aurelio De Laurentiis (74) ponúkol zmluvu aj na budúcu sezónu-

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});