Pôjde v šľapajach Martina Škrtela? Liverpool môže mať na poste stopéra opäť Slováka!

Presunie sa slovenský reprezentačný obranca k svetovému gigantovi? Liverpool povedie od ďalšieho ročníka nový kouč, čo by prípadne mohlo ...
  • Zdroj: SITA/Milan Illík

Presunie sa slovenský reprezentačný obranca k svetovému gigantovi? Liverpool povedie od ďalšieho ročníka nový kouč, čo by prípadne mohlo otvoriť dvere pre Dávida Hancka.

FOTOGALÉRIA: Dávid Hancko

Na lavičku popredného anglického klubu by mal od novej sezóny s vysokou pravdepodobnosťou zasadnúť Arne Slot z Feynoordu Rotterdam. Renomovaný novinár Fabrizio Romano považuje tento krok za hotovú vec, hoci oficiálne oznámené zo strany klubu doposiaľ nebolo nič.

Holandský tréner by už mohol byť súčasťou letnej skladby kádra Liverpoolu. „The Reds“ tlačí topánka predovšetkým na poste stredného obrancu. Angličania mali vo svojom hľadáčiku počas januára Dávida Hancka, čo potvrdil aj agent samotného hráča. Potenciál tohto prestupu teraz zvyšuje fakt, že na Britské ostrovy by sa mohol sťahovať so svojím terajším lodivodom, s ktorým majú dlhodobo vynikajúce vzťahy.

Arne Slot vyťažuje prievidzského rodáka na pravidelnej báze a považuje ho za jeden zo stavebných pilierov základnej zostavy. Vlani toto duo v Holandsku dokráčalo k majstrovskému titulu, tento rok pridalo do zbierky úspechov ligový pohár. Slovenský reprezentant je navyše obrovským fanúšikom Liverpoolu, takže týmto presunom by si splnil malý detský sen.

Aktuálna trhová hodnota Dávida Hancka je podľa špecializovaných portálov vyčíslená na zhruba 30 miliónov euro. Vzhľadom na spoľahlivé výkony a pomerne veľký záujem by sa však mohla vyšplhať ešte vyššie. Viac prezradia blížiace sa mesiace.

Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});