Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz

Zle správy pre reprezentačné mužstvo! Slovenský reprezentant Juraj Kucka si počas víkendového šlágra so Spartakom Trnava vykĺbil rameno ...

Zle správy pre reprezentačné mužstvo! Slovenský reprezentant Juraj Kucka si počas víkendového šlágra so Spartakom Trnava vykĺbil rameno a otázna je jeho účasť na ME vo futbale. Záložník Slovana ale nelamentuje a chystá sa do šampionátu dať dokopy.

Fotogaléria

Vyskočené rameno mu museli napraviť v nemocnici a čakajú ho ešte ďalšie vyšetrenia. Kucka si zranenie privodil v derby s Trnavou.

Na začiatku 79. minúty šiel Kucka do bežného hlavičkového súboja so slovinským reprezentantom v trnavských službách Adrianom Zeljkovičom (21). Vyskočil vyššie ako súper, ktorého si pravou rukou pridržal, lenže práve to sa mu stalo osudným. Jeho ruka totiž zostala na vysokom stredopoliarovi Trnavy, Kuckovi sa tak počas pádu pretočilo telo a z výšky spadol na svoju ľavú ruku.

„Juraj Kucka po nešťastnom zranení nedohral derby v Trnave. Kuco mal vyskočené rameno, preto hneď zo zápasu smeroval do nemocnice, kde mu lekári rameno napravili. Už je späť doma a absolvoval vyšetrenie na magnetickej rezonancii, momentálne čaká na výsledky vyšetrenia, ktoré určia ďalší postup pri rekonvalescencii. Kucovi držíme palce, a veríme v jeho skorý návrat na trávniky," uviedol v oficiálnom stanovisku ŠK Slovan Bratislava.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});