Čavrič sa v Japonsku čoraz viac udomácňuje: Aha, aká kráska za ním dorazila!

Keď odmietol pozvánku do reprezentácie, mnohých nahneval. Aleksandar Čavrič svoju neúčasť na zraze obhajoval potrebou aklimatizovania ...
  • Zdroj: Instagram/@cavric77

Keď odmietol pozvánku do reprezentácie, mnohých nahneval. Aleksandar Čavrič svoju neúčasť na zraze obhajoval potrebou aklimatizovania sa. Pomáhať mu v tomto smere bude už aj manželka s dieťaťom.

FOTOGALÉRIA: Aleksandar Čavrič

Srbský rodák, ktorý prejavil túžbu získať náš pas a reprezentovať Slovensko na medzinárodnej úrovni, prestúpil v zime zo Slovana do japonskej Kašimy Antlers. Ofenzívny hráč veril, že sa dostane na európsky šampionát, no po tom, ako odmietol pozvánku na marcové prípravné stretnutia, jeho účasť na majstrovstvách Európy výrazne klesla.

CHCEL SA AKLIMATIZOVAŤ

Čavrič to odôvodnil tým, že nie je v novom klube ešte aklimatizovaný. „V klube mi povedali, že sú si vedomí pravidiel, a že mi nikto nezakazuje odísť na zraz národného tímu, ale nech si sám zvážim, či už som natoľko etablovaný v tíme, aby som teraz vypadol z tréningového procesu, lebo podľa nich som sa ešte neaklimatizoval,“ uviedol vtedy pre RTVS.

CALZONA ZÚRIL

Jeho komunikácia s vedením reprezentácie pripomínala Kocúrkovo, pretože v národnom tíme verili, že Čavrič na zraz príde, no svojím rozhodnutím sklamal trénera Francesca Calzonu. „Nehovorím iba o Čavričovi, kto však nechce reprezentovať Slovensko a môže byť akokoľvek silný, nech radšej zostane doma. Chcem tu spokojných hráčov, ktorí sa do toho vložia. Reprezentujeme tu krajinu. Ten, kto sem príde, musí byť hrdý, spokojný a zároveň šťastný, že je povolaný,“ povedal rázne tréner Slovenska.

Budúcnosť ofenzívneho hráča v slovenskom drese je tak otázna, no vyzerá to tak, že Čavrič si na život v Japonsku čoraz viac zvyká a s aklimatizáciou mu pomáha už aj jeho krásna manželka Jasna. Tá za Aleksandarom pricestovala pred pár dňami aj s ich dcérkou, ktorá v krajine vychádzajúceho slnka oslávila svoje prvé narodeniny a futbalista ju dokonca zobral pred stretnutím jeho Kašimy priamo na trávnik.

Futbalistka Arsenalu Frida Maanumová skolabovala počas nedeľňajšieho finále anglického Ligového pohára Arsenal Londýn - Chelsea Londýn.
Hrozivé obrázky! Hráčka Arsenalu bezvládne padla na trávnik, nasledovali hororové chvíle Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});