Véghova manželka poslala fanúšikom šteklivý odkaz: Ukázala vynovené prsia!

Ukázala vynovené prsia! Manželka slovenského bojovníka Attilu Végha (38) Natália sa na dovolenke v Ománe pochválila fanúšikom s novými ...
  • Zdroj: instagram/@natalindri

Ukázala vynovené prsia! Manželka slovenského bojovníka Attilu Végha (38) Natália sa na dovolenke v Ománe pochválila fanúšikom s novými prsami.

„Bola som na operácii prsníkov. Pred 10 rokmi som si dala spraviť implantáty, ktoré sa po tehotenstvách a pôrodoch akosi zdeformovali,“ napísala v novembri minulého roku na Instagram Natália, podľa ktorej prsia dostali naozaj zabrať, keďže pribrala, potom zase schudla a dojčila. Ako dodáva, tak mala šťastie: „Pri „sone“ prsníkov mi prišli na to, že jeden implantát mám prasknutý.“ Pri tom nemala žiadne ťažkosti a ani nepociťovala bolesť,“ píše portál Šport24.sk.

FOTOGALÉRIA: Natália Végh

Nakoniec všetko dobre dopadlo a implantát jej vymenili. Odmietla modeláciu pŕs a na vyplnenie zväčšenej kože radšej použila väčší implantát. Najprv mala 350-mililitrové. „Išla som do nich z jednotiek. Pre niekoho to je veľmi veľa a na niekom inom to zas skoro vôbec nie je vidieť,“ prezradila fanúšikom Natália. Pri zväčšovaní nešetrila. „Aj keď 495 mililitrov znie desivo aj pre mňa, že vraj budú akurát do ruky pri mojich proporciách,“ uzavrela.

Natália má s Attilom dve deti.
Nádherná Attilova manželka: Ukázala sa úplne nahá! K tomuto telu sa Végh túli v posteli Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});