Véghova manželka poslala fanúšikom šteklivý odkaz: Ukázala vynovené prsia!

Ukázala vynovené prsia! Manželka slovenského bojovníka Attilu Végha (38) Natália sa na dovolenke v Ománe pochválila fanúšikom s novými ...
  • Zdroj: instagram/@natalindri

Ukázala vynovené prsia! Manželka slovenského bojovníka Attilu Végha (38) Natália sa na dovolenke v Ománe pochválila fanúšikom s novými prsami.

Na Lelu zatiaľ nemá

Nepoškodený vyoperovaný starý implantát si zobrala so sebou domov: „Deti môžu s ním hrať vybíjanú.“ Aj keď k pôvodnému objemu pridala takmer polovicu, tak stále nedosiahla rozmerov manželky českého bojovníka Karlosa Vémolu. Slovenka Lela si dala pod kožu 1100-mililitrové implantáty.

FOTO vynovených pŕs Véghovej manželky nájdete v galérii TU:

V januári Natália zdieľala na sociálnych sieťach svoje ďalšie najprovokujúcejšie zábery. Nahé prsia v sieťovine si prekryla emotikónmi srdiečok. „Každá žena by mala zažiť, že sa cíti aspoň na chvíľu ako totálna sexi hviezda. Ten pocit, keď vás nádherne nalíčia, krásne oblečú alebo vyzlečú a postavíte sa pred objektív, kde z vás vytiahnu zrazu takú ženskosť, o ktorej ani neviete, že ju máte,“ napísala Natália k prvým nahým záberom ešte v novembri, na ktorých pózovala ešte so „starými“ prsiami.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Lela prekvapila na premiére filmu o Karlosovi: Sexi výstrih tam, kde by ste to nečakali Zobraziť článok

10 kusov plaviek na dovolenku

V týchto dňoch končí pani Végh dovolenka v Ománe, kam si síce vyrazila s deťmi, ale bez slávneho manžela. Ani to jej nezabránilo ukázať v plnej paráde prácu šikovných rúk plastického chirurga. Na dovolenku si povyberala až 10 kúskov plaviek.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});