Útočníkovi Marekovi Hrivíkovi to páli vo Švédsku: Gólmi ťahá Leksand vyššie!

Je vo forme a ťahá mužstvo po zlom štarte do sezóny v tabuľke vyššie! Reč je o skúsenom útočníkovi Marekovi Hrivíkovi, ktorý oblieka ...
  • Zdroj: facebook/leksandif

Je vo forme a ťahá mužstvo po zlom štarte do sezóny v tabuľke vyššie! Reč je o skúsenom útočníkovi Marekovi Hrivíkovi, ktorý oblieka dres švédskeho klubu Leksand.

Tretí najlepší strelec súťaže s ôsmimi zásahmi denníku Nový Čas porozprával, ako hodnotí úvod sezóny, či si už v Škandinávii vyskúšal miestnu rybačku a aj to, ako vníma nedávnu informáciu, že slovenská reprezentácia bude o účasť na olympiáde v Taliansku 2026 musieť bojovať v kvalifikácii.

FOTOGALÉRIA: Marek Hrivík

Leksand, ktorého dres okrem Hrivíka oblieka aj ďalší slovenský útočník Peter Cehlárik, nemal ideálny vstup do ročníka, keď v prvých dvanástich kolách až osemkrát prehral. Teraz sa však dostal na víťaznú vlnu, keď vyhral štyri zápasy v rade, a to aj vďaka streleckej forme Hrivíka. Náš hokejista má na konte osem zásahov a je nielenže lídrom svojho tímu, ale sa aj delí o tretie miesto medzi top kanoniermi celej ligy.

„Musím povedať, že úvod sezóny z osobného hľadiska hodnotím pozitívne. Cítim sa v hernej pohode a verím, že aj mužstvo čo najdlhšie ostane na víťaznej vlne, aby sme v tabuľke stúpali vyššie,“ povedal na úvod Hrivík, ktorý má s Leksandom jasný cieľ: „Chceme skončiť v prvej šestke, aby sme nemuseli o play-off bojovať v kvalifikácii. Bude to však náročné, pretože súťaž je vyrovnaná.“

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Slafkovský o kritike: Mám na to recept, toto som vyškrtol! Pospíšil si žije svoj sen Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});