Útočníkovi Marekovi Hrivíkovi to páli vo Švédsku: Gólmi ťahá Leksand vyššie!

Je vo forme a ťahá mužstvo po zlom štarte do sezóny v tabuľke vyššie! Reč je o skúsenom útočníkovi Marekovi Hrivíkovi, ktorý oblieka ...
  • Zdroj: facebook/leksandif

Je vo forme a ťahá mužstvo po zlom štarte do sezóny v tabuľke vyššie! Reč je o skúsenom útočníkovi Marekovi Hrivíkovi, ktorý oblieka dres švédskeho klubu Leksand.

Slovenský reprezentant si pôsobenie v Škandinávii užíva aj mimo ľadu. Keď má voľno, tak si odskočí do Štokholmu, ale vyskúšal už aj miestne atrakcie. „Bol som raz, ešte keď som tu pôsobil pred pár rokmi, na rybačke. Ale skôr ma bavila jazda na snežnom skútri, to bol adrenalín,“ zasmial sa kapitán národného tímu, ktorý zachytil informáciu, že náš výber bude o rok v lete v Bratislave bojovať v kvalifikácii o účasť na zimných hrách 2026, keďže Medzinárodná federácia IIHF plánuje návrat ruského tímu na scénu.

„Je to škoda, mohli sme to mať vo vrecku, tak si miesto musíme vybojovať. Navyše sa hrá kvalifikácia koncom augusta, takže aj letnú prípravu musíme začať skôr. Verím, že to zvládneme a postúpime,“ doplnil Hrivík. Viac nájdete TU!

Na chránič krku si Zvykol

Vo Švédsku je už roky povinnosťou, aby aj profesionáli a nie iba mládežníci nosili na krku chránič. Ten má zabrániť hlavne zásahom korčuľou, keď slúži ako všeobecná ochrana tejto zraniteľnej časti tela. „Nie je to nič príjemné, ale zvykol som si. Keď ma to má ochrániť, tak to budem nosiť,“ reagoval.

Dušan Pašek pôsobil v štruktúrach klubu Bratislava Capitals.
Dva roky od smrti Dušana Pašeka († 36): Kamarát prehovoril! Čo sa dialo pred osudným rozhodnutím? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});