Hviezda chorvátskej reprezentácie sa poriadne odviazala: Oslavy s pohárikom a cigaretou v ruke!

Chorvátski futbalisti dosiahli na nedávno skončených MS ďalší významný výsledok. Po striebre z roku 2018 získali tentokrát bronz. Medzi ...
  • Zdroj: TASR/AP

Chorvátski futbalisti dosiahli na nedávno skončených MS ďalší významný výsledok. Po striebre z roku 2018 získali tentokrát bronz. Medzi najlepších hráčov „Vatrenich" patril talentovaný obranca Joško Gvardiol (20), ktorý si počas osláv veľkého úspechu poriadne vyhodil z kopýtka.

Zaplnené ulice hlavného mesta Argentíny - Buenos Aires.
Argentína vo vytržení! Takto sa oslavovalo v krajine čerstvých majstrov sveta Zobraziť článok

Chorvátov po návrate z Kataru doma čakalo množstvo fanúšikov, ktorí svojich obľúbencov podporovali počas celého priebehu šampionátu. Ako už je na Balkáne zvykom, oslavy mali poriadne grády a všetci zainteresovaní si ich patrične užili.

Po náročnom programe ale ešte Joškovi Gvardiolovi zostalo dostatok energie na to, aby sa išiel odreagovať do nočného klubu. Návšteva vychádzajúcej hviezdy svetového futbalu však nezostala bez povšimnutia ostatných spoluobčanov.

Na verejnosť sa tak dostala videonahrávka, na ktorej jeden z najlepších obrancov MS 2022 popri tancovaní fajčí cigaretu a v druhej ruke drží pohár. Je ale málo pravdepodobné, že tento prehrešok voči zdravej životospráve ovplyvní záujem  európskych veľkoklubov o služby kmeňového hráča nemeckého Lipska.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});