V kabíne Belgicka to pred kľúčovým zápasom vrie: Hádky, bitka a spor o sexy milenku

Bronzový tím z MS v Rusku spred štyroch rokov a druhé mužstvo v rebríčku FIFA sa trasie. Belgickým futbalistom totiž na majstrovstvách ...
  • Zdroj: SITA/AP

Bronzový tím z MS v Rusku spred štyroch rokov a druhé mužstvo v rebríčku FIFA sa trasie. Belgickým futbalistom totiž na majstrovstvách sveta v Katare hrozí, že ich cesta turnajom sa skončí už v skupine.

FOTOGALÉRIA: Rozhádané Belgicko

De Bruyneho a spol. čaká dnes od 16. hodiny náročný zápas s Chorvátskom. Belgičanom dá istotu na postup do osemfinále iba víťazstvo.

Zverenci trénera Roberta Martíneza ale v Katare predvádzajú mizerné výkony. Po prehre s Marokom malo dokonca v kabíne prísť k šarvátke medzi trojicou hráčov Kevin de Bruyne, Eden Hazard a Jan Vertonghen. Rozhádaných hráčov musel od seba oddeliť obor v tíme Romelu Lukaku.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

„Sú to klamstvá. Hlavný problém je prečítať si také fámy na sociálnych sieťach alebo v médiách,“ reagoval na tlačovej konferencii brankár Thibaut Courtois. „V kabíne sa nič nestalo. Hovoril iba tréner Roberto Martínez,“ snažil sa zmierniť situáciu záložník Eden Hazard. 

„Nemám pocit, že by bolo nejaké problémy,“ dodal Courtois.

Že ale v kabíne Belgicka nepanujú ideálne vzťahy, je evidentné už dlhšiu dobu. Po zápase s Kanadou (1:0) sa De Bruyne rozhovoril až príliš otvorene. „Nemáme šancu. Sme príliš starí,“ reagoval na otázku novinára, či Belgičania majú v Katare šancu na medialové pozície. A obranca Vertonghen bol o čosi adresnejší. „Pravdepodobne útočíme zle, pretože sme príliš starí. To musí byť teraz jasné, nie?“ rýpol si do De Bruyna, ktorý má byť v Katare hlavnou ofenzívnou silou.

MS vo futbale 2022: Online prenos zo zápasu Chorvátsko – Belgicko Zobraziť článok

Podľa médií však nejde v belgickom tíme iba o nezhody na ihrisku, ale aj v súkromnom živote. Nemecká televízia RTL tvrdí, že sporom v tíme je aj vzťah De Bruyneho s Courtoisom. Obaja sa spolu nerozprávajú už od roku 2014.

Vtedy mal Courtois prebrať svojmu reprezentačnému spoluhráčovi priateľku Carolinu Lijnenovú. Tá aféru sama potvrdila s tým, že to bola akási odplata po tom, čo De Bruyne priznal, že ju podviedol s jej najlepšou kamarátkou. RTL tiež tvrdí, že sa spolu nebavia ani Hazard s Trossardom a Lukaku s Batshuayiom. Kouč Martínez má tak pred dnešným kľúčovým zápasom s Chorvátskom plné ruky práce.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});