Tajomstvo úspechu hokejistov Nitry je odhalené: Je za ním táto sexica

Hokejisti Nitry ledva postúpili do play-off Tipos extraligy. Teraz sú dva kroky od účasti vo finále. V semifinálovej sérii vedú nad Michalovcami ...
  • Zdroj: instagram/body.shamanka

Hokejisti Nitry ledva postúpili do play-off Tipos extraligy. Teraz sú dva kroky od účasti vo finále. V semifinálovej sérii vedú nad Michalovcami 2:1 a dnes večer môžu urobiť ďalší krok k finále.

FOTOGALÉRIA: Lenka Skaličanová

Hokejisti HK Nitra sa môžu už niekoľko rokov spoľahnúť na služby krásnej fyzioterapeutky Lenky Skaličanovej. Jej zlaté ručičky si nevedia vynachváliť.

Vo včerajšom zápase však prehrali na domácom ľade 4:7. Nič to však nemení na fakte, že sú stále na koni a už dnes môžu získať povestný finálový mečbal.

Corgoni sa môžu spoľahnúť na mohutnú podporu svojich fanúšikov, ktorí patria k najlepším na celom Slovensku. Nie však len na nich. V tíme Nitry pracuje už takmer sedem rokov krásna fyzioterapeutka. Lenka Skaličanová je pravidelne na striedačke Nitranov a častokrát z nej nevedia spustiť zrak ani hráči súpera. Pri pohľade na ňu to neprekvapí azda nikoho.

Na snímke zľava Mikko Kousa, brankár Sami Attikallio a Matej Bača (všetci Nitra) a Josh Wilkins a Sena Acolatse (obaja Michalovce).
Michalovčania vstali z popola ako bájny Fénix: Neuveriteľný obrat šokoval celú Nitru Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});