O hráčoch z KHL je stále ticho: Sponzori majú jasno! Príde zväz o milióny?

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) stále mlčí ohľadom k účasti slovenských hráčov pôsobiacich v KHL na blížiacich sa majstrovstvách ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) stále mlčí ohľadom k účasti slovenských hráčov pôsobiacich v KHL na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Českej republike. Okrem hokejových osobností sa vyjadrili aj sponzori zväzu. Aké je ich stanovisko?

FOTOGALÉRIA: O hráčoch z KHL je stále ticho: Príde zväz o milióny?

Keď po vypuknutí vojny zväz vyslovene nezakázal reprezentovať Slovákom pôsobiacim v KHL, sponzori Orange a Škoda sa voči tomuto rozhodnutiu ohradili. Ako dlhoročného partnera a podporovateľa slovenského hokeja nás rozhodnutie SZĽH výrazne znepokojilo, pričom o spomínanom kroku sme neboli vopred informovaní. SZĽH sme kontaktovali, vyjadrili svoje znepokojenie a o tejto situácii budeme ďalej diskutovať so zámerom, aby toto rozhodnutie prehodnotili," vysvetlila vtedy Alexandra Piskunová z komunikačného oddelenia Orange Slovensko.

Minulý rok naši hokejisti z KHL neobliekali dres Slovenska na MS. Tento rok zatiaľ nie je jasné, ako sa zväz k situácii postaví, keďže stále nevydal žiadne oficiálne stanovisko. O to sa ale podelili traja hlavní partneri slovenského hokeja - Orange, Kaufland a Škoda Auto, ktorí sa jednohlasne zhodli.

Aký postoj zaujali, to sa dočítate na webe Šport24

Na neoficiálnom kempe pred štartom MS, ktorý odštartoval v utorok v Bratislave, sa hráči z KHL neobjavili.
Hráči z KHL na MS? Osobnosti očakávajú tvrdé rozhodnutie zväzu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});