Bývalá česká biatlonistka vyšla s pravdou von: Prečo chcela skočiť zo strechy?

Vyšla s pravdou von! Bývalá česká biatlonistka Gabriela Soukalová (34) nedávno šokovala verejnosť, keď prezradila, že chcela spáchať ...
  • Zdroj: instagram/gabrielakoukalova

Vyšla s pravdou von! Bývalá česká biatlonistka Gabriela Soukalová (34) nedávno šokovala verejnosť, keď prezradila, že chcela spáchať samovraždu.

Skončila na dne

Všetky údery a podrazy, ktoré Gabriela inkasovala, ju dostali na úplné dno. Až na také, že rozmýšľala nad najčernejšími myšlienkami.

Gabriela Soukalová sa stratila na horách.
Gabriela Soukalová opísala svoj boj o život: Strach z medveďov, mráz a riskantné lezenie! Zobraziť článok

„Zažila som moment, keď odišli sponzori, nemala som prácu a Koukal nechodil domov, keď som bola smutná. Keď som bola smutná, tak ako za trest neprišiel domov a ja som bola úplne hotová,“ priznala Soukalová v dokumente „Pravda sa stále vyplatí“ a pokračovala:

„Mala som pocit, že mám po živote. Že sa môj život skončil. Keď som raz prišla z večierku, vyliezla som na strechu domu a bola som tam pomerne dlhú dobu. Len som tam stála a rozmýšľala, či mám skočiť dole. Bolo to pre mňa šialené. Potom som si to rozmyslela, pretože moja sestra bola chorá a ja som nechcela, aby moja mamka mala ešte horšiu situáciu.“

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});