Tenisová hviezda v slzách: Nové detaily o smrti partnera a dojemné odkazy!

Tenisový svet vyjadruje obrovskú podporu pre bieloruskú tenistku Arynu Sabalenkovú (25), ktorej zomrel jej životný partner Konstantin ...
  • Zdroj: instagram/sabalenka_aryna

Tenisový svet vyjadruje obrovskú podporu pre bieloruskú tenistku Arynu Sabalenkovú (25), ktorej zomrel jej životný partner Konstantin Kolcov († 42).

Podľa hovorcu polície v Miami sa jednalo o samovraždu. „Políciu v Miami zavolali do rezortu St. Regis Bal Harbour o 12.39 miestneho času na základe informácie, že muž skočil z balkóna budovy. Začali sme vyšetrovanie a neobjavili žiadne podozrivé okolnosti," vyhlásil Argemis Colome.

Tenisový svet sympatizuje so svetovou dvojkou a posiela jej podporu v týchto mimoriadne ťažkých časoch.

Sloane Stephensová bola jednou z prvých, ktorá túto tragickú správu komentovala. „Toto je moment, keď cítite bolesť na hrudi, keď počujete alebo vidíte niečo, čo vám zlomí srdce," napísala americká tenistka na sociálnej sieti X.

„Zdrvujúca správa. Keď Sabalenková vyhrala Australian Open, venovala triumf svojmu zosnulému otcovi. Tragicky zomiera ďalší jej blízky človek. Dúfam, že to nenaruší jej sezónu a nezmení jej pozitívny pohľad na život," napísal tenisový expert Christian Montegan.

Ich posledné spoločné fotky nájdeš TU!

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});