Jana Wolnerová skladá klobúk pred americkou hviezdou: Napodobní Vlhová triumfálny comeback Shiffrinovej?

Návrat ako zo sna! Americká lyžiarska superstar Mikaela Shiffrinová (28) sa cez víkend opäť postavila na súťažný svah po viac ako šiestich ...

Návrat ako zo sna! Americká lyžiarska superstar Mikaela Shiffrinová (28) sa cez víkend opäť postavila na súťažný svah po viac ako šiestich týždňoch. Koncom januára sa totiž nepríjemne zranila v zjazde v Cortine d’Ampezzo, no ani to jej nezabránilo v tom, aby na sklonku sezóny získala svoj ôsmy malý krištáľový glóbus za slalom vo Svetovom pohári.

Fotogaléria

„Rozhodne na to má! Videli sme to v minulosti práve u Mikaely, keď mala pred pár rokmi zranený krížny väz a vrátila sa naspäť a hneď vyhrala veľký glóbus. Takže áno, dá sa to a myslím si, že Petra spraví všetko pre to, aby sa vrátila nielen vo forme, v akej bola, ale dokonca ešte v lepšej a stabilnejšej. Jej zranenie nie je neobyčajné a má okolo seba skvelý tím, takže nie je pochýb o tom, že sa už čoskoro opäť postaví na lyže. Novú tréningovú sezónu tak začne už bez bolesti a dobre zregenerovaná. Nič jej preto nebude stáť v ceste za ďalším veľkým víťazstvám,“ uzavrela Wolnerová Gantnerová.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová získala svoj ôsmy malý krištáľový glóbus za slalom vo Svetovom pohári.
Akoby ani nepauzovala! Shiffrinová okorenila návrat ziskom malého glóbusu Zobraziť článok

Pohoda aj doma

Ódy na comeback spieval aj Shiffrinovej priateľ, hviezdny lyžiar Aleksander Aamodt Kilde, ktorý sa na sociálnych sieťach rozplýval, že videl jeden z najlepších výkonov svojej partnerky. Wolnerová Gantnerová podotýka, že je dobré, keď má pretekárka podporu aj doma, obzvlášť, keď ide o lyžiara, ktorý dobre vie, čím si práve prechádza. „Vždy je dôležité mať podporu aj v súkromí. Či už je to hviezdny partner ako Kilde, alebo len proste muž, ktorý stojí pri pretekárke doma v ústraní, je to vždy neskutočná podpora. Ale predsa len, ak je to lyžiar, tak určite lepšie pochopí, čím si zrovna partnerka prechádza. Niekedy práve na tom sa môžu dokonca vzťahy aj skončiť,“ uviedla.

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});