Jana Wolnerová skladá klobúk pred americkou hviezdou: Napodobní Vlhová triumfálny comeback Shiffrinovej?

Návrat ako zo sna! Americká lyžiarska superstar Mikaela Shiffrinová (28) sa cez víkend opäť postavila na súťažný svah po viac ako šiestich ...

Návrat ako zo sna! Americká lyžiarska superstar Mikaela Shiffrinová (28) sa cez víkend opäť postavila na súťažný svah po viac ako šiestich týždňoch. Koncom januára sa totiž nepríjemne zranila v zjazde v Cortine d’Ampezzo, no ani to jej nezabránilo v tom, aby na sklonku sezóny získala svoj ôsmy malý krištáľový glóbus za slalom vo Svetovom pohári.

Fotogaléria

Vo švédskom stredisku Are zvíťazila v nedeľu pred Chorvátkou Zrinkou Ljutičovou (+1,14 s) a Švajčiarkou Michelle Gisinovou (+1,34). Ani bývalá pretekárka Jana Wolnerová Gantnerová (34) nečakala, že súperkám takto hneď vypáli rybník. Ako sama pre Nový Čas priznala, podobný fenomenálny comeback očakáva aj od našej Petry Vlhovej (28), ktorá momentálne maródi s kolenom.

Shiffrinová má po víkende na konte už 96 triumfov v prestížnom seriáli, pričom v Are zaznamenala 59. v slalome. Bolo to zároveň jej 151. pódium v kariére. „Bol to úplne famózny návrat! Mikaela by sa určite nevrátila, keby si nebola istá, že môže bojovať o prvú priečku. Klobúk dole, z nepríjemného zranenia sa za pomerne krátky čas dostala na vrchol. Tiež by som nebola povedala, že príde a hneď z fleku vyhrá, a to takýmto dominantným spôsobom. Súperkám doslova vytrela zrak,“ zhodnotila pre Nový Čas bývalá pretekárka Jana Wolnerová Gantnerová.

Čo sa týka veľkého glóbusu, tam je už podľa nej rozhodnuté. „Lara Gutová-Behramiová jazdí výborne a už si to asi nenechá vziať. Federica Brignoneová v obrovskom slalome ešte môže vyhrať malý glóbus, ale je to veľké možno. Skôr si myslím, že Gutová-Behramiová si odnesie dva glóbusy - veľký a aj ten malý za obrovský slalom,“ myslí si bývalá pretekárka.

Aj ona spolu s nespočetným množstvom slovenských fanúšikov verí, že naša lyžiarska hviezda Petra Vlhová predvedie podobne fenomenálny návrat ako Shiffrinová. Podľa nej by to vôbec nemal byť problém, aj vzhľadom na povahu a rozsah jej zranenia.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa teší na pódiu.
Vlhovej fanúšikovia sú nadšení: Skvelé správy priamo od Petry! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});