Štyria hokejoví fanatici nevynechali za posledné roky ani jeden svetový šampionát: Do Ostravy sa vybrali karavanom

Je to pre nich tradícia. Aj tento rok sa partia štyroch Bratislavčanov vybrala na hokejový šampionát. Za posledné roky nevynechala ani ...
  • Zdroj: Norbert Skaličan

Je to pre nich tradícia. Aj tento rok sa partia štyroch Bratislavčanov vybrala na hokejový šampionát. Za posledné roky nevynechala ani jeden hokejový šampionát, no ten tohtoročný bol naozaj výnimočný.

FOTOGALÉRIA: S karavanom na MS

Jedni z najvernejších fanúšikov Ramsayho družiny sa totiž do dejiska MS vybrali karavanom, čo pre každého z nich bolo jedinečné dobrodružstvo.



Dvaja Petrovia, Martin a Lukáš, alias Kubčo, Kovi, Kuklo a Luky odparkovali pred zápasom slovenských hokejistov s Kazachstanom svoj karavan zhruba 500 metrov od Ostravar arény, a razom sa na niekoľko nasledujúcich hodín ocitli v inej dimenzii.

Hviezda tímu Juraj Slafkovský po návšteve reštaurácie v Ostrave nasadá do taxíku spolu so spoluhráčmi Golianom a Pospíšilom.
Takto relaxovali naši po skalpe USA: Aha, s kým sme načapali Slafkovského v taxíku Zobraziť článok

„Na hokejové šampionáty chodíme spoločne posledných päť rokov, nevynechali sme ani jeden. No kým doteraz sme všade cestovali lietadlom, do Ostravy sme sa vybrali karavanom. Z Bratislavy sme to zvládli za tri hodinky, na benzíne sme minuli asi 150 eur, a tým pádom nám ostalo viac peňazí na míňanie v dejisku MS,“ skonštatoval s úsmevom Luky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk