Lyžiarka Zuzulová exkluzívne prehovorila: Má strach z tehotenstva?!

Je šťastná! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (39) v rozhovore pre Nový Čas prezrádza, kedy sa dozvedela, že čaká bábätko a aj ...
  • Zdroj: instagram/veronika_zuzulova

Je šťastná! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (39) v rozhovore pre Nový Čas prezrádza, kedy sa dozvedela, že čaká bábätko a aj to či má z tehotenstva obavy. Povedala aj to, či už má s priateľom vybrané meno pre synčeka.

Gasp, ktorý je učiteľ lyžovania, má už z prvého vzťahu dvoch synov a vy tiež chlapca Julesa. Ako to chalani prijali, že budú mať bračeka?

Gaspovi chlapci i môj Jules už o tom samozrejme vedia a veľmi sa tešia. Ale treba povedať, že sú ešte malí, takže vnímajú to, ale nie ešte tak dostatočne.

Veronika mala aj pri prvom tehotenstve s Julom v závere zdravotné problémy, o druhé bábätko, žiaľ, prišla.
Veronika Zuzulová po rokoch otvorila trinástu komnatu: Prišla o dieťatko! Zobraziť článok

Vy ste vo svojej autobiografii, ktorá vyšla koncom minulého roka s názvom Úprimne prezradila, že ste na jeseň 2019 prišli s bývalým manželom Romainom o chlapčeka. Nemáte teraz z tehotenstva obavy?

Nie, pretože lekár mi povedal, že to nebola chyba vo mne. Jednoducho sa stáva, že sa plod neuchytí a žena príde o bábätko. Brala som to tak, že sa to stalo a tak to malo byť. Samozrejme, že si budem dávať možno väčší pozor na seba, ale to som si dávala aj pri predtým.

Už ste sa s partnerom dohodli aj na mene synčeka?

To je ešte jediná vec, ktorú nemáme vyriešenú (smiech). Isté je to, že rodiť budem vo Francúzsku.

Bude aj svadba?

V budúcnosti určite áno.

Rozvod iba formalita

Bývalá skvelá lyžiarka sa už vyše roka rozvádza s trénerom mužskej francúzskej reprezentácie Romainom Velezom, s ktorým má aj päťročného synčeka Julesa. „Už čakáme iba na papiere, takže je to už iba formalita,“ vyjadrila sa Veronika, ktorá prezradila, že jej bývalý muž jej medzi prvými gratuloval k tehotenstvu. „Milo ma to prekvapilo a povedal mi, že je rád, že budem mať druhé dieťa,“ dodala.

Veronika Zuzulová ukázala na svahu rastúce bruško.
Tehotná lyžiarka Zuzulová: Už viem, čo nosím v brušku! Zobraziť článok

Slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová (vpravo).
Čo vyčarilo úsmev na Petrinej tvári? Prekvapená Vlhová dostala obrovský dar Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});