Legendárny Vinco Lukáč sa dočkal ďalšej pocty: Komu posielal pusinky do hľadiska?

Dočkal sa ďalšej pocty! Hokejová legenda a dvojnásobný majster sveta Vincent Lukáč (70) vhodil v nedeľu slávnostné buly v zápase medzi ...
  • Zdroj: hckosice, pj

Dočkal sa ďalšej pocty! Hokejová legenda a dvojnásobný majster sveta Vincent Lukáč (70) vhodil v nedeľu slávnostné buly v zápase medzi Košicami a Michalovcami (2:3).

Pittsburgh vyvesil Jágrov dres
Obrovská pocta českej legende! Pittsburgh vyvesil Jágrov dres Zobraziť článok

„Ďakujem košickému klubu, že na mňa nezabudli. Veľmi si to vážim,“ reagoval pre Nový Čas Lukáč, ktorý následne poslal niekoľko pús do hľadiska fanúšikom. „Tých som si počas kariéry vždy veľmi vážil. Veď hokej som hral pre nich a snažil sa ich svojou hrou zabávať,“ pokračovala hokejová ikona, ktorá sa v blízkej doby dočká aj s bratmi Jožkom a nebohým Imrom ďalšej pocty. Práve oni traja vytvorili prvý slovenský bratský útok, až po nich prišli na scénu bratia Štastní.

Jaromír Jágr s maminou a priateľkou Dominikou.
Emotívne chvíle v Pittsburghu: Jágr sa pozrel do nebies a potom rozplakal mamu i arénu Zobraziť článok

„Príbeh bratov Lukáčovcov je neopakovateľný a navždy zapísaný do histórie košického hokeja. Je nemožné predstaviť si košický tím v 70-tych rokoch bez tohto legendárneho útoku,“ stojí v stanovisku košického klubu, ktorý tento slávny útok zaradí 8. marca do klubovej Siene slávy.

„Konečne sa dočkáme, že budeme medzi legendami košického hokeja. Je to veľká pocta, nebohý Jožko by bol veľmi šťastný,“ reagoval dojatý Lukáč, ktorý si život užíva aj v pokročilom veku.

„Mám pri sebe o dvadsať rokov sexi priateľku Natálku, takže život milujem. Hoci ma trošku bolia kríže, sex mi stále chutí. Verím, že tu ešte nejaký čas pobudnem a budem mať stále po boku skvelú rodinu a kamarátov,“ dodal Lukáč.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});