Spišiaci získali problémového gólmana Bartošáka: Napadol otca, priateľku a podstúpil liečbu!

Pomôže im z hernej krízy?! Do kádra druhého tímu Tipos extraligy – Spišskej Novej Vsi pribudol Čech Patrik Bartošák (30). Skúsený gólman, ...
  • Zdroj: getty images

Pomôže im z hernej krízy?! Do kádra druhého tímu Tipos extraligy – Spišskej Novej Vsi pribudol Čech Patrik Bartošák (30). Skúsený gólman, ktorého draftoval dokonca Los Angeles Kings, má však kontroverznú minulosť.

V minulosti dokonca napadol vlastného otca Dušana, ktorý to nahlásil polícii, pretože sa to stalo viackrát. Problém so zákonom mal aj v zámorí, kde v roku 2015 čelil domácemu násiliu zo strany priateľky. Dokonca sa postavil pred súd a až po zaplatení kaucie sa dostal na slobodu. Klub Los Angeles, ktorý ho draftoval, s ním napokon rozviazal kontrakt. Neslávne skončila aj jeho anabáza v drese Třinca, kde ho tiež vedenie prepustilo, keď ho polícia chytala s alkoholom za volantom. Bartošák potom priznal psychické problémy a podstúpil aj liečenie. Napriek týmto prešľapom Spišiaci veria, že jeho angažovanie je dobrým ťahom.

Martin Pospíšil zaujal rýchlo adaptáciou v NHL a korčuľovaním.
Pospíšil bodoval ako jediný zo Slovákov, Nečas zaznamenal hetrik Zobraziť článok

„Sme radi, že sa nám podarilo Patrika podpísať do konca sezóny. Priniesť do Spišskej brankára takých obrovských hokejových kvalít nebolo jednoduché, ale po viacerých stretnutiach sme našli zhodu a vidina bojovať o titul zlomovým bodom, prečo sa rozhodol prijať našu ponuku. Získavame tak rozdielového brankára top európskej kvality. Držím mu palce a prajem čo najviac víťazných zápasov v našom drese,“ uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Čo Bartošák vyviedol

Viackrát napadol vlastného otca

V USA stal pred súdom z domáceho násilia na priateľke

V Třinci sedel za volantom pod vplyvom alkoholu

V Hradci Králové vynechal tréningy i zápas

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});