Obrovská tragédia na podujatí v Taliansku: Český pretekár († 71) zomrel priamo na trati

Talianske médiá priniesli v nedeľu tragické správy. Informovali o tom, že počas vytrvalostných pretekov na 70 kilometrov pod názvom Marcialonga ...
  • Zdroj: iStock

Talianske médiá priniesli v nedeľu tragické správy. Informovali o tom, že počas vytrvalostných pretekov na 70 kilometrov pod názvom Marcialonga zomrel český reprezentant († 71). Účastník na trati dostal infarkt a nepomohla mu ani rýchla pomoc záchranárov z Červeného kríža.

(ilustračné foto)
Šampiónka († 34) si nechala zväčšiť prsia: O pár hodín bola mŕtva Zobraziť článok

Presnú identitu muža miestne médiá sportface.it či lavocedeltrentino.it neuvádzajú. Ide však o pretekára narodeného v roku 1953 v Českej republike. K nešťastiu došlo na trati medzi Moenou a Cavalese. Pri Canazei dostal muž infarkt, pričom za ním idúci konkurenti sa mu snažili pomôcť a čakali na Červený kríž. Prítomna bola aj záchranárska helikoptéra. Žiaľ, všetká snaha vyšla navnivoč.

Účastníkom pretekov bol tiež syn zosnulého. Prezident podujatia Angelo Corradini povedal, že on a všetci organizátori sú hlboko zarmútení a môže len potvrdiť, že sa urobilo všetko pre to, aby bol český bežec na lyžiach zachránený.

Bývalý francúzsky futbalový reprezentant Jean Petit zomrel vo veku 74 rokov.
Francúzsky futbal smúti: Zomrel bývalý reprezentant Jean Petit († 74) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});