Vtip sa zmenil na poriadny trapas: Som otcom jeho dieťaťa!

Niekedy sa pokus o vtip môže premeniť na poriadny trapas! Stalo sa to ruskému tenistovi Andrejovi Rubľovovi, ktorý chcel zavtipkovať ...

Niekedy sa pokus o vtip môže premeniť na poriadny trapas! Stalo sa to ruskému tenistovi Andrejovi Rubľovovi, ktorý chcel zavtipkovať na účet krajana a kamaráta Daniila Medvedeva. Ten sa však tváril poriadne namrzene!

Fotogaléria

Ruskí tenisti Andrej Rubľov a Daniil Medvedev sú nielen krajanmi, ale aj výbornými kamarátmi. V období medzi sezónami vyrazili spoločne na exhibičné podujatie do Abú Zabí. Po tom, ako zdolali v štvorhre dvojicu Stefanos Tsitsipas, Grigor Dimitrov v tajbrejku 7:3, nastala veľmi kuriózna situácia.

Magda Rybáriková, priateľ Eric a ich synček Lucas.
Rybáriková o boome tenisových mamičiek: Neviem, či by som to dala! Zobraziť článok

Rubľov čelil zvedavým otázkam novinárov v pozápasovom rozhovore na kurte. Jedna z nich mierila na to, či je aj krstným otcom dieťaťa Medvedeva. "Som jeho ozajstným otcom," reagoval pobavene Rubľov. Sám sa na svojom vtipe začal okamžite smiať, rovnako pobavená bola aj manželka Medvedeva Daria, ktorá sa smiala v hľadisku.

No samotný Daniil Medvedev sa pobavene vôbec netváril. Práve naopak - žiadny úsmev, skôr mrzutý výraz na tvári. Rubľov za ním podišiel, chytil ho okolo pliec a niečo mu vysvetľoval. No vyzeralo to tak, že Medvedeva tým neobmäkčil, ten sa tváril naďalej naštvane. Opäť sa raz potvrdilo, že nie každý vtip pobaví.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});