Tatar dostal šancu v prvom útoku: Čo na jeho premiéru hovorí tréner Seattlu?

Tatar odohral za Kraken 13:47 minút, nastúpil v prvom útoku s Jaredom McCannom a Mattym Beniersom. Zaznamenal jednu strelu na bránku ...

Tatar odohral za Kraken 13:47 minút, nastúpil v prvom útoku s Jaredom McCannom a Mattym Beniersom. Zaznamenal jednu strelu na bránku a bol aj jeden z exekútorov samostatného nájazdu, no v druhej sérii neuspel.

Fotogaléria

Slovenský útočník dostal šancu aj na jedno striedanie počas predĺženia. Kraken v extračase ubránil vylúčenie Vincea Dunna, ale napokon prehral na nájazdy.

Petr Čech si zahral na koncerte No Name.
TAKTO ho nepoznáte: Petr Čech si zahral na koncerte známej slovenskej kapely Zobraziť článok

V nich rozhodol až v deviatej sérii Carl Grundström, Kings pretrhli šnúru troch prehier. K debutu Tatara, ktorý nastúpil na mieste zraneného Jordan Eberleho, sa po zápase vyjadril aj bývalý vynikajúci hráč a momentálne spolukomentátor a televízny expert Eddie Olczyk. "Sám som počas kariéry zažil niekoľko výmen a nie je to jednoduché. Tatar nemal veľa času na rozmýšľanie a adaptáciu, ale má v NHL ako veterán rešpekt a v tíme Kraken ho prijali dobre. Tréneri mu dali šancu aby si to užil v prvom útoku s Beniersom a McCannom," povedal víťaz Stanley Cupu z NY Rangers z roku 1994.

Juraj Slafkovský sa teší po góle so svojimi spoluhráčmi.
Slafkovský si pripísal kanadský bod, Tatar zažil premiéru v novom drese Zobraziť článok

Výkon 32-ročného slovenského krídelníka na sociálnej sieti X pozitívne hodnotili aj viacerí novinári píšuci o Kraken. Spokojný bol s výkonom slovenského útočníka aj trénera Dave Hakstol. "Hral solídne. V priebehu 24 hodín sa u neho odohralo veľa udalostí. Spravil množstvo drobných vecí, ktoré boli kvalitné a zostali nepovšimnuté. Bol to pre neho dobrý začiatku," povedal kormidelník Seattlu na adresu Tatara.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk