Gáborík kúpil ďalšiu nehnuteľnosť: Za luxusnú chatu vysolil majland! Prečo ju vlastní sám?

Letné sídlo majú v Chorvátsku, zimné od novembra na Donovaloch! Manželia Gáboríkovci si už zimné radovánky užívajú na rozhraní Veľkej ...
  • Zdroj: fcb/iversanns

Letné sídlo majú v Chorvátsku, zimné od novembra na Donovaloch! Manželia Gáboríkovci si už zimné radovánky užívajú na rozhraní Veľkej Fatry a Starohorských vrchov, v srdci hôr stredného Slovenska.

FOTOGALÉRIA: Gáborikovci

Manželia totiž zainvestovali nemalé peniaze do ďalšej nehnuteľnosti. Podľa výpisu katastra nehnuteľností kúpil Marián Gáborík (41), bývalá hviezda zámorskej profiligy NHL, chatu s wellnesom na Donovaloch v novembri tohto roku. napíNa liste vlastníctva figuruje hokejista ako výlučný vlastník sám.

Marián Gáborík skončil na nemocničnom lôžku.
Gáborík vo veľkých bolestiach: Skončil na nemocničnom lôžku! Čo sa exhokejistovi stalo? Zobraziť článok

„Čarovná zima,“ napísala na sociálnej sieti manželka Mariána Ivana k záberom ich novej chaty, ktorej luxus rozhodne nechýba. Rekreačná chata má rozlohu 361m² a je atraktívne situovaná. Nachádza sa priamo pod lesom, blízko známeho lyžiarskeho strediska. Cena za takýto chalet je celkom vysoká. Podľa odborníkov na reality sa môže pohybovať od 500 tisíc eur až do výšky cez milión eur, podľa aktuálnej situácie a sily na realitnom trhu.

Druhý hetrik v priebehu deviatich dní zaznamenal Matt Boldy a zariadil tak triumf Minnesoty nad Seattlom.
Mladý hokejista Minnesoty s ďalším hetrikom, rekord Gáboríka ale odolal Zobraziť článok

Inzerát z júla 2023 o predaji luxusnej nehnuteľnosti na Donovaloch je stále na sociálnej sieti. Takto ho ponúkala istá realitná kancelária:

Novinka v ponuke, ultimátny chalet snov na Dovonaloch. Disponuje maximálnym súkromím a nachádza sa priamo pod lesom, srnky vám budú dávať dobrú noc 🙂

Výnimočným ho robí najmä zapustené podsvietené ohnisko lemované indickou žulou, vzácne bonsaje, wellness v kombinácii talianskeho bieleho mramoru a podsvieteného ónyxu z Pakistanu a čerešničkou na torte je upokojujúce hviezdne nebo na strope.

Priestor sa dá ovládať cez telefón vďaka inteligentnej domácnosti NIKO HOME CONTROL.

Vonkajšie sedenie zo storočného brestu vážiace viac ako tonu, herňa s biliardom, sklenená štýlová vinotéka so vzácnymi alkoholmi na mieru MILIONELI, 2,5 metra vysoký Pičus od Viktora Freša na mieru (špeciálne pre tento chalet).

Impozantný krb, nádherný visutý luster z bieleného parožia dominujúci obývacej izbe skvele vyniká popri podsvietenej ónyxovej stene, ktorá sa opakuje vo wellness.

Kuchynská doska obsahuje kryštály, ktoré podsvietením vytvárajú nádhernú hru svetla.

Veľkoformátové okná majstrovsky prepájajú interiér výlučne z prírodných materiálov s nádhernou slovenskou prírodou v exteriéri.

Hlavná spálňa má dve kúpeľne a priamo v spálni samostatne stojacu vaňu.

Okrem vyššie zmieneného priestor dopĺňajú tri spálne, dve kúpeľne, vlastná lyžiareň s teplovzdušnými fukármi na vysušenie vecí a garáž. Tá momentálne vyzerá ako garáž snov dobrodružnej povahy - nájdeme v nej štvorkolky, buginu atď.

Aby aj deti mali svoj raj a dospelí kľud, pri dome sa nachádza detský domček.

Hokejista Kirill Kaprizov oblieka drese Minnesota Wild.
Stützle prekonal Hossov rekord, Kaprizov napodobnil Gáboríka Zobraziť článok

Letné sídlo v Chorvátsku

V júli roku 2021 kúpili manželia Gáboríkovci obrovský bytový dom v chorvátskom letovisku Zatoglav. Podľa katastra vilu kúpil Marián od Chorváta a napísal ju na svoju firmu. Oblasť, kde sa nachádza, spadá pod Rogoznicu, jedno z najkrajších miest v Chorvátsku.

Fotky luxusnej chaty Gáboríkovcov nájdete v galérii TU:

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});