Gáborík vo veľkých bolestiach: Skončil na nemocničnom lôžku! Čo sa exhokejistovi stalo?

Bývalý hokejista a hviezda posledného ročníka tanečnej šou Let’s Dance Marián Gáborík (41) si opäť musel ľahnúť na nemocničné lôžko.
  • Zdroj: anc

Bývalý hokejista a hviezda posledného ročníka tanečnej šou Let’s Dance Marián Gáborík (41) si opäť musel ľahnúť na nemocničné lôžko.

FOTOGALÉRIA: Marián Gáborík

Dôvodom je nešťastné koleno, ktoré ho začalo trápiť ešte v časoch, keď aktívne hrával hokej. Len pred pár mesiacmi musel dokonca podstúpiť artroskopiu, aby sa následne mohol zúčastniť na Let’s Dance v plnom zdraví. Namáhavé tréningy k zdravým kolenám Mariána neprispeli a on čelí bolestiam. 

Druhý hetrik v priebehu deviatich dní zaznamenal Matt Boldy a zariadil tak triumf Minnesoty nad Seattlom.
Mladý hokejista Minnesoty s ďalším hetrikom, rekord Gáboríka ale odolal Zobraziť článok

Trvá to už dlhé roky. Profesionálny športovec Marián Gáborík si z hokeja odniesol neželaný suvenír, a tým sú nekonečné starosti s kolenom. Prešiel si už niekoľkými operáciami a zdá sa, že tomu stále nie je koniec. Marián sa totiž znovu ohlásil z nemocničnej postele, kde mu lekári robili punkciu. Ide o zákrok, keď lekár pichne do kolena tenkú ihlu, pomocou ktorej odstráni prebytočnú tekutinu.

Marián Gáborík si vyskúšal v Zápase legiend Česka a Slovenska pozíciu trénera.
Gáborík si v Zápase legiend vyskúšal netradičnú pozíciu: Šetrí sa na tanečnú šou? Zobraziť článok

„Bordel ide von,“ napísal hokejista hrdinsky. Hoci táto procedúra môže vyzerať hrôzostrašne, nie je sa čoho báť. Zákrok bolí len minimálne a navyše odobratie tekutiny poskytne zmiernenie bolesti kolena. Bývalá hviezda NHL a otec dvoch detí si však bude musieť dať na chvíľu pauzu a odpočívať, aby bol v poriadku.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});