Známe lyžiarske meno o Vlhovej: Ide jej o pomstu!

Už dnes je na programe pokračovanie Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní, v ktorom sa pretekárky popasujú s obrovským slalomom v ...

Už dnes je na programe pokračovanie Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní, v ktorom sa pretekárky popasujú s obrovským slalomom v americkom Killingtone.

Fotogaléria

Najväčšími papierovými favoritkami budú opäť slovenská lyžiarka Petra Vlhová a Američanka Mikaela Shiffrinová.

K možnému priebehu dnešného podujatia sa vyjadrila taktiež bývalá francúzska lyžiarka Nastasia Noensová, ktorá po konci minulého ročníka ukončila profesionálnu kariéru.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona to poriadne prepískol: Reakcia ako od pouličného predavača kávy, tvrdí Borbély Zobraziť článok

„Slalom je naozaj vyvíjajúca sa disciplína, s veľkou konkurenciou. O prvé miesto sa bijú najmä dve ženy, ale o pódium je obrovské množstvo adeptov, najmä veľa mladých, ktorí sa presadzujú.

Videli sme to v nedeľu v Levi, keď sa ukázalo veľa veľkých mien. Postupne sa hierarchia obráti naruby, aj keď sme videli, že Petra Vlhová bola nad ostatnými.

Dokonca aj Mikaela Shiffrinová to uznala, keď povedala, že mala vyhrať. Aj to je dôkaz, že v slalome sa môže stať čokoľvek,“ vyjadrila sa Noensová pre Ski Chrono.

Dlhou neaktivitou na sociálnych sieťach fanúšikov poriadne vystrašila.
Odvážne video bývalej golfistky: Preboha, veď jej tie prsia vypadnú! Zobraziť článok

Bývalá zjazdárka si však myslí, že dominancia týchto dvoch žien nad všetkými ostatnými nebude v tomto ročníku až taká výrazná ako inokedy.

„Myslím si, že niektoré lyžiarky sa dokážu vtesnať do súboja medzi Vlhovú a Shiffrinovú. Najmä preto, že Mikaela ukázala, že nie je nad ostatnými, ako to bolo v predchádzajúcich rokoch. Tento rok budeme mať skvelú Petru. Vlani nezískala glóbus ani medailu na MS, takže sa bude chcieť pomstiť.

A za ňou máme Lenu Dürrovú, Wendy Holdenerovú, tiež Kanaďanky a Chorvátky, ktoré si plnia sen. Na Leonu Popovičovú a Zrinku Ljutičovú sa tak krásne pozerá, trénujú spolu, tlačia sa na vrchol. Túto sezónu uvidíme veľké veci s veľkým napätím.“

Juraj Slafkovský a Cole Caufield sa radujú z gólu
Slováci v NHL žiarili: Slafkovského fantastická prihrávka, Ružičkov najlepší zápas sezóny! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});