Calzona to poriadne prepískol: Reakcia ako od pouličného predavača kávy, tvrdí Borbély

Tréner slovenskej reprezentácie si naplno užíva postup na ME 2024, čo chcel dať jasne najavo taktiež prostredníctvom sociálnych sietí. ...

Tréner slovenskej reprezentácie si naplno užíva postup na ME 2024, čo chcel dať jasne najavo taktiež prostredníctvom sociálnych sietí. Tentokrát to však trochu prehnal.

Fotogaléria

Po tom, čo naša reprezentácia odohrala posledný zápas kvalifikácie na Majstrovstvá Európy proti Bosne a Hercegovine, nazval kritikom ľudmi z baru po desiatich pivách.

"Boli to mesiace, čo som bol pod paľbou a agresiou, a to som zažil premiérovo vo svojej kariére. Je to vec, ktorá ma zabolela. Je to približne sedem, osem osôb, ktoré stále kritizujú.

Martin Pospíšil oslavuje gól proti Torontu.
Zdá sa, že Calgary už rozhodlo: Ostane Pospíšil v NHL? Zobraziť článok

Najhoršie na tom je, že nerozprávajú o tom, čo sa deje na ihrisku. Hodnotia iba to, či sme hrali dobre, alebo zle. Používajú také isté slová, ako ľudia, čo idú o piatej ráno z baru a vypili tam desať pív," vyjadril sa Francesco Calzona.

Po tom, čo Slovensko postúpilo na ME 2024, zverejnil Calzona na sociálnej sieti dve fotografie s malým chlapcom. Na jednej z nich spolu s chlapcom ukazuje palec hore a na druhej ktorá je teraz už vymazaná, ukazoval malý chlapec prostredník.

"Kubino posiela dve správy - tým, čo sú s nami a tým, čo sú proti nám," znel popis pod príspevkom.

Na farme v San Diegu si robí Regenda skvelé meno.
Regenda s ďalším fantastickým gólom: Dostane pozvánku do NHL? Zobraziť článok

"Do budúcnosti by som očakával od trénera Calzonu lepšiu odolnosť a konštruktívne spracovanie kritiky zo srany odbornej verejnosti na jeho adresu, pretože aj to je súčasťou jeho dobre zaplatenej práce.

Fotku s prostredníkmi a následným komentárom som síce nevidel, ale to je presne reakcia, ktorá by nemala prísť. Príde mi to ako od pouličného predavača kávy, ktorý nezvláda kritiku od zákazníkov," vyjadril sa pre sport24.sk expert Ladislav Borbély.

Dlhou neaktivitou na sociálnych sieťach fanúšikov poriadne vystrašila.
Odvážne video bývalej golfistky: Preboha, veď jej tie prsia vypadnú! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});