Hviezdny Angličan má srdce na správnom mieste: Takto sa má pristupovať k verným fanúšikom!

Krásne gesto! Jack Grealish (28) je vo futbalovom svete veľkým obľúbencom. Napriek tomu, že patrí k tým najlepším z najlepších, nebojí ...
  • Zdroj: Northfoto

Krásne gesto! Jack Grealish (28) je vo futbalovom svete veľkým obľúbencom. Napriek tomu, že patrí k tým najlepším z najlepších, nebojí sa uvoľniť a takisto nezabúda na to, že je iba obyčajným chlapcom z robotníckeho Birminghamu. Hviezdne maniere by ste preto u neho hľadali len márne, čo potvrdil aj teraz.

FOTOGALÉRIA: Jack Grealish

Hráčovi Manchestru City kontakt s fanúšikmi nerobí žiadny problém. Rád sa porozpráva s hocikým o hocičom. Naposledy ukázal svoju ľudskú stránku po sobotňajšom kvalifikačnom zápase Anglicka proti outsiderovi z Malty (2:0).

Práve správanie Jacka Grealisha zarezonovalo v britských médiách viac ako triumf Albionu. Ten sa po záverečnom hvizde totiž zastavil v mix zóne a z ničoho nič sa pustil do príjemného rozhovoru s postihnutým fanúšikom. Za toto gesto si sympatický krídelník okamžite vyslúžil pochvalu na sociálnych sieťach, kde sa na jeho adresu objavilo množstvo pozitívnych komentárov.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});