Vavro nakladá hviezde Man UTD: Je ako klaun s rozumom malého dieťaťa!

Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro poriadne naložil hviezde Manchesteru United. Je ako klaun s rozumom malého dieťaťa, hovoril ...

Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro poriadne naložil hviezde Manchesteru United. Je ako klaun s rozumom malého dieťaťa, hovoril zadák Kodane po stretnutí Ligy majstrov!

Fotogaléria

Slovenský obranca Kodane Denis Vavro po dramatickom stretnutí Ligy majstrov proti Manchesteru United, ktoré jeho tím po skvelom obrate vyhral 4:3, ostro kritizoval útočníka Alejandra Garnacha. 19-ročný futbalista "červených diablov" sa v nadstavenom čase prvého polčasu pokúsil poškodiť bod určený na zahrávanie pokutových kopov. Hráči Kodane v tom drzému mladíkovi zabránili a Diogo Goncalves nariadenú penaltu premenil.

Manchester United zachránila chytená penalta v nadstavenom čase.
Vavro odchádza z Old Trafford bez bodov: Kodaň nepremenila penaltu v nadstavenom čase Zobraziť článok

Alejandro Garnacho niečo podobné spravil aj v prvom vzájomnom súboji proti Kodani na Old Trafforde. Vtedy mu to vyšlo, keďže Kodaň výhodu pokutového kopu nedokázala využiť. Jeho konanie sa vôbec nepáčilo Denisovi Vavrovi: " Videli sme, že sa pri penalte chystal niečo urobiť, ale Kevin Diks sa mu postavil do cesty a nedovolil mu to. Stalo sa to už druhýkrát a teraz dokonca na našom ihrisku. Pre mňa je to klaun, ktorý má myslenie malého dieťaťa. Jedna vec je, keď to urobil doma v 97. minúte a iné je, keď sa o to pokúsil znova v prvej polovici zápasu. Nechápem, prečo to spravil," rozhorčoval sa Vavro po odvete s United pre bold.dk.

Po zápase však mal dôvod na radosť, pretože Kodaň dokázala otočiť nepriaznivý stav z 0:2 a zvíťazila 4:3. Dve kolá pred koncom sa dánsky tím dostal na druhú postupovú pozíciu za Bayern Mníchov. Na konte má 4 body rovnako ako tretí Galatasaray Istanbul. Manchester United spadol na poslednú štvrtú pozíciu, získal len tri body.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});