Hráči New Jersey prehrali a prišli o jedného z ťahúňov, Flyers rozhodli o víťazstve v úvode

Hokejisti St. Louis Blues vyhrali v noci na sobotu v zápase zámorskej NHL nad New Jersey 4:1.
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejisti St. Louis Blues vyhrali v noci na sobotu v zápase zámorskej NHL nad New Jersey 4:1.

FOTOGALÉRIA: New Jersey Devils

Dvoma gólmi sa pod triumf podpísal Kevin Hayes, domácich podržal aj brankár Jordan Binnington. Ten mal 97,1-percentnú úspešnosťou zákrokov a asistenciu.

Philadelphia zas vyhrala 5:1 na ľade Buffala, Bobby Brink zaznamenal za hostí gól a asistenciu.

Pre Hayesa to boli prvé dva góly za Blues, ku ktorým prestúpil v lete. V doterajšom priebehu sezóny si pripísal aj dve asistencie. Jeho tím si víťazstvom napravil chuť po dvoch prehrách. Jediný gól hostí vsietil Curtis Lazar a Devils prišli v prvej tretine o Jacka Hughesa, ktorý utrpel zranenie v hornej časti tela.

Flyers naznačili vývoj duelu už na začiatku, keď strelili dva góly v priebehu úvodných 91 sekúnd. Ich brankár Samuel Ersson vykryl 22 striel a mal 95,5-percentnú úspešnosť. Okrem Brinka získal dva body za zve asistencie aj Joel Farabee.

        výsledky:
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 1:5
Góly: 43. Jokiharju (Mittelstadt, Peterka) – 2. Laughton (Brink, Farabee), 2. Belpedio, 15. Konecny, 35. Hathaway (Poehling, Deslauriers), 52. Brink (Farabee)

St. Louis Blues - New Jersey Devils 4:1
Góly: 28. Neighbours (Blais, Sundqvist), 30. Hayes (Leddy, Vrána), 59. Hayes (Parayko, Binnington), 60. Thomas (Faulk, Hayes) – 37. Lazar (Holtz, Marino)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});