Krásne gesto od tímu zosnulého hokejistu: TOTO vymysleli s jeho rodinou

Hokejovým svetom pred nedávnom otriasla tragédia, keď Adam Johnson (†29) utrpel tržnú ranu na krku po zásahu súperovou korčuľou, na následky ...

Hokejovým svetom pred nedávnom otriasla tragédia, keď Adam Johnson (†29) utrpel tržnú ranu na krku po zásahu súperovou korčuľou, na následky čoho prišiel o život.

Fotogaléria

Nottingham Panthers, tím, za ktorý Adam nastupoval, začal predávať pämetné dresy, aby získal peniaze na charitatívne účely, ktoré vybrala jeho rodina.

Tím na tieto účely založil stránku GoFundMe, na ktorej sa budú predávať repliky dresov s Johnsonovým číslom 47 za 47 libier.

Bývalá hokejová brankárka má na sociálnej sieti Instagram viac ako 3 milióny sledovateľov.
Ex-hviezda ženského hokeja formu nestratila: V plavkách jej to veru sekne! Zobraziť článok

Na stránke, na ktorej sa už podarilo vyzbierať viac ako 47 000 libier, sa píše: "Všetci v hokejovom klube Nottingham Panthers sme hlboko zarmútení tragickým úmrtím nášho čísla 47 Adama Johnsona v sobotu 28. októbra 2023. Naše myšlienky a sústrasť zostávajú s Adamovou rodinou, jeho partnerkou a všetkými jeho blízkymi v tomto náročnom období."

"Nič nemôže odčiniť bolesť, ktorú oni a my všetci cítime. Hokejový klub Nottingham Panthers so súhlasom Adamovej rodiny vyhlásil túto oficiálnu finančnú zbierku, ktorej cieľom je vyzbierať peniaze pre "Pamätný fond lásky k Hibbingu a hokeju".

Pápež František
Pápež rozhneval celý národ: TOTO povedal o Messim a Maradonovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});