Tromfli aj Širokého: Tri legendy NHL medzi najbohatšími Slovákmi!

Do rebríčka najbohatších Slovákov sa dostali aj tri legendy NHL. Dominujú medzi slovenskými športovcami a dokonca tromfli aj bývalého ...

Do rebríčka najbohatších Slovákov sa dostali aj tri legendy NHL. Dominujú medzi slovenskými športovcami a dokonca tromfli aj bývalého prezidenta SZĽH Juraja Širokého!

Fotogaléria

Spája ich toho viac. Marián Hossa, Zdeno Chára a Marián Gáborík figurujú v najnovšom rebríčku najbohatších Slovákov, ktorý zverejnil magazín Forbes. Všetci traja majú luxusné nehnuteľnosti v Trenčíne, všetci traja vedia, aké je to vyhrať Stanley Cup (Hossa dokonca vyhral trikrát) a všetci traja patria medzi najväčšie legendy slovenského hokeja.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský sa snaží dostať puk do bránky.
V zámorí spievajú ódy na Slafkovského: Obrovská pochvala! Zobraziť článok

Spomedzi slovenských športovcov sú práve tieto tri legendy NHL najväčšími boháčmi, ako ukazuje rebríček Forbes. Majetok Mariána Hossu aj Zdena Cháru odhaduje na 100 miliónov eur a obsadili 31., resp. 32. pozíciu. Hneď za nimi, teda na 33. mieste, sa umiestnil Marián Gáborík s majetkom v hodnote 80 miliónov eur. Zaujímavosťou je, že tromfli aj bývalého prezidenta SZĽH a veľkopodnikateľa Juraja Širokého, ktorý s odhadovaným majetkom 80 miliónov eur obsadil 37. pozíciu v rebríčku najbohatších Slovákov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});