Veľké rozhodnutie Ronalda: TOTO oznámil pred zápasom proti Slovensku!

Hviezdny portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo (38) spravil veľké rozhodnutie a toto oznámil pred odletom na zápas proti Slovensku, ...

Hviezdny portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo (38) spravil veľké rozhodnutie a toto oznámil pred odletom na zápas proti Slovensku, ktorý sa odohrá v piatok 13. októbra v rámci kvalifikácie na budúcoročné EURO.

Fotogaléria

Hviezdny Cristiano Ronaldo (38) pred odletom do Portugalska na zápas kvalifikácie EURO proti Slovensku, ktorý sa uskutoční v piatok 13. októbra, spravil zásadné rozhodnutie a oznámil ho vedeniu svojho klubu Al-Nassr. Chce predĺžiť zmluvu až do roku 2027 a plánuje hrať na majstrovstvách sveta 2026 v Saudskej Arábii. Informoval o tom futbalový novinár Ali Al-Harbi na sociálnej sieti X.

"Potvrdené novinky: Cristiano Ronaldo informoval manažment saudského klubu Al-Nassr pred cestou k portugalskému národnému tímu, že chce predĺžiť svoj kontrakt až do roku 2027. Cristiano chce hrať na MS 2026 ako hráč Al-Nassr a potom ohlási koniec futbalovej kariéry," píše Al-Harbi vo svojom príspevku.

Ronaldo je stále vo výbornej forme a s 10 presnými zásahmi kraľuje strelcom v saudskoarabskej lige. K tomu pridal aj päť asistencií a jeho tím figuruje na priebežnej tretej pozcíii v tabuľke.
 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});