Nečakaný zvrat? Tréner posiela tvrdý odkaz Mešárovi

Slovenský útočník Filip Mešár túžil po mieste v záložnom tíme Montrealu Canadiens. Tréner Lavalu Rocket však posiela tvrdý odkaz!

Slovenský útočník Filip Mešár túžil po mieste v záložnom tíme Montrealu Canadiens. Tréner Lavalu Rocket však posiela tvrdý odkaz!

Fotogaléria

Slovenský útočník Filip Mešár odohral uplynulú sezónu v juniorskej zámorskej OHL za Kitchener Rangers. A to aj napriek tomu, že dva predošlé ročníky bojoval proti mužom v slovenskej extralige za "kamzíkov" z HK Poprad. V lete Mešár hovoril jasne: od vedenia Canadiens dostal prísľub, že ho v nadchádzajúcej sezóne čaká "veľká liga". Cieľ bol jasný, prebojovať sa do tímu Laval Rocket a pôsobiť v AHL.

Adam Sýkora sa v zámorí pripravuje na novú sezónu.
Útočník NY Rangers Adam Sýkora o príprave v zámorí: Farma je pre mňa dobrá cesta Zobraziť článok

Mešár ukázal kvalitné výkony v nováčikovskom aj hlavnom kempe Canadiens. No konkurencia je obrovská a evidentne to kompetentným nestačilo, aby presvedčil o tom, že miesto v Lavale si skutočne zaslúži. Podľa vyjadrenia trénera Rocket Jeana-Francoisea Houleho miesto v Lavale isté nemá a v hre je aj návrat do juniorky.

"Môže byť na rovnakej úrovni. Nikto nemá garantované, že sa dostane do tohto tímu. Áno, musíme rozvíjať, ale tiež musíme dávať mladíkov do tých správnych miest. Hráč musí mať požadovaný čas na ľade, aby sa mohol zlepšovať," cituje kouča Lavalu Anthony Marcotte z BPM Sports na sociálnej sieti X.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});