Sexy futbalistka sa o budúcnosť rozhodne báť nemusí: Neuveríte, koľko zarobí za jeden príspevok

Krásna a úspešná. Švajčiarskej futbalistke Alishe Lehmannovej (24) sa po športovej stránke darí v anglickej Aston Ville, kde nedávno ...
  • Zdroj: Northfoto

Krásna a úspešná. Švajčiarskej futbalistke Alishe Lehmannovej (24) sa po športovej stránke darí v anglickej Aston Ville, kde nedávno podpísala novú zmluvu. Okrem toho si však poriadny balík dokáže zarobiť aj v online priestore. Z konkrétnej sumy sa vám zatočí hlava.

FOTOGALÉRIA: Alisha Lehmannová

Ako píše britský bulvárny denník Daily Star, futbalistka Alisha Lehmannová si každým príspevkom na sociálnej sieti Instagram príde na neuveriteľných 245-tisíc libier. Túto čiastku vypočítala renomovaná spoločnosť Gracenote Nielsen.

Záložníčka Aston Villy nedávno tiež vydala odvážny kalendár, v ktorom sa budú nachádzať aj doposiaľ nezverejnené pikantné snímky. Limitovanú edíciu s podpisom samotnej hráčky si môžu fanúšikovia zadovážiť za 152 libier. 

Napriek tomu sa Lehmannová, ktorú na Instagrame sleduje viac než 15 miliónov užívateľov, chce venovať predovšetkým futbalu. „Trénujem každý deň a každý víkend mám zápas. Ľudia to nevidia. Ale aby bolo jasné, som stopercentná futbalistka," vyjadrila sa pred časom pre švajčiarsky web 20 Minuten. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});