Poriadne kuriózny gól v podaní Cristiana Ronalda: Videl vôbec brankár loptu?

Ďalší zápas a ďalšie góly z kopačky hviezdneho Cristiana Ronalda (38). Skúsený útočník sa tentokrát dvomi presnými zásahmi podieľal na ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ďalší zápas a ďalšie góly z kopačky hviezdneho Cristiana Ronalda (38). Skúsený útočník sa tentokrát dvomi presnými zásahmi podieľal na výhre Al Nassru proti Al Ahlí (4:3). Úvodný gól Portugalčana bol navyše veľmi kuriózny.

FOTOGALÉRIA: Poriadne kuriózny gól v podaní Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo sa do streleckej listiny zapísal už v 4. minúte, keď po Maného prihrávke prekonal bývalého brankára anglickej Chelsea Mendyho, ktorý momentálne háji farby Al Ahlí. Zábery z kamier však naznačujú, že senegalský gólman toho veľa vidieť nemohol, pretože jeho pokutové územie bolo v tej chvíli zamorené hustým žltým dymom. Ten ale rozhodca nevyhodnotil ako obmedzujúci, a tak sa CR7 mohol po presnej strele k tyči radovať z otvorenia skóre.

Za Al Nassr sa dvakrát trafil aj Talisca a následne pridal ešte jeden gól Ronaldo, čo znamenalo, že domáci v šlágri porazili rivala z Al Ahlí 4:3. Hviezdny Portugalčan má v tejto sezóne na konte už deväť gólov a suverénne vedie tabuľku strelcov saudskoarabskej ligy.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});