Dúbravka o údere kopačkou Ronalda: Takto reagoval náš brankár

Slovenskí futbalisti mali na dosah s favorizovaným Portugalskom prekvapenie. Najmä v prvom polčase kvalifikačného zápasu o postup na ...

Slovenskí futbalisti mali na dosah s favorizovaným Portugalskom prekvapenie. Najmä v prvom polčase kvalifikačného zápasu o postup na EURO 2024 boli minimálne vyrovnaným súperom favoritovi.

FOTOGALÉRIA: SR - Portugalsko

Mali sme šance na skórovanie, predviedli sme bezpochyby najlepší výkon v kvalifikácie. Žiaľ, súper predviedol po šanci Haraslína bleskový protiútok, z ktorého Fernandes rozhodol o zápase.

Cristiano Ronaldo v šanci a vzápätí fauluje brankára Martina Dúbravku.
Slováci mali na dosah prekvapenie: Ronaldo po škaredom zákroku takmer nedohral Zobraziť článok

„Smutný výsledok pre nás, ukázali sme dobrú hru, mali sme 3 či 4 dobré šance. Portugalčania využili jednu dobrú šancu. Paradoxne, s Brunom Fernandesom som mal debatu, keď nám vyžrebovali Portugalčanov. Trafil to dobre. Je to škoda, lebo sme si mysleli, že máme dovtedy viac z hry. Ukázali sme ostatným, že treba s nami rátať,“ povedal pre RTVS po zápase brankár Martin Dúbravka.

Na snímke gól, sprava hráči Slovenska Martin Dúbravka, Ivan Schranz, Rafaela Leao (Portugalsko) a Peter Pekarík (Slovensko) .
Slovensko - Portugalsko ONLINE: Ubránili sme Ronalda, body ale berie favorit Zobraziť článok

Práve on vychytal Cristianovi Ronaldovi niekoľko šancí a dokonca si vytrpel po zásahu z kopačky aj bolestivý úder, ktorý zaváňal červenou kartou.

„Je to futbal, je to rodený útočník, neprežívam to tak, som rád, že to dopadlo bez zranenia, že ma netrafil do tváre,“ dodal Dúbravka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});