Desivý zážitok Vondroušovej: Ten chlap mal penu okolo úst, klepal sa!

Česká tenistka Markéta Vondroušová (24) stroskotala vo štvrťfinále grandslamového US Open. Okrem prehry s domácou Američankou Madison ...
  • Zdroj: TASR/AP

Česká tenistka Markéta Vondroušová (24) stroskotala vo štvrťfinále grandslamového US Open. Okrem prehry s domácou Američankou Madison Keysovou (28) sa musela vysporiadať aj s traumatizujúcim zážitkom.

Česká tenistka Markéta Vondroušová prišla o skvelú 11-zápasovú víťaznú grandslamovú šnúru. Wimbledonská šampiónka nestačila vo štvrťfinále US Open na domácu Američanku Madison Keysovú. Nedokázala nájsť recept na jej skvelý servis a prehrala hladko 1:6 4:6. Okrem delových rán Keysovej sa musela v zápase vyrovnať aj s tramatizujúcim zážitkom. V hľadisku skolaboval jeden z fanúšikov.

Novak Djokovič v zápase US Open.
Djokovič v semifinále US Open: Najskôr ho vytočil divák, potom s ním spievalo publikum Zobraziť článok

"Dosť desivý zážitok. Niečo takého som pri zápase nezažila, videl som toho chlapa celkom zblízka. Skolaboval, klepal sa, mal penu pri ústach. Počas výmeny začali ľudia kričať. Našťastie ho záchranári dali dohromady. Aj tak to so mnou na pár gemov otriaslo. Fakt desivé," hovorila svetová deviatka pre iSport.cz.

Vondroušová si chce napraviť po zápase s Keysovou chuť v záverečnej fáze sezóny. Plánuje absolvovať tri turnaje v Ázii a zaistiť si miestenku na Turnaj majsteriek. Aktuálne je v rebríčku na toto prestížne podujatie šiesta a má skvelú šancu sa tam dostať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});