Djokovič v semifinále US Open: Najskôr ho vytočil divák, potom s ním spievalo publikum

Bola to jednoznačná záležitosť. Srbský tenista Novak Djokovič (36) si vo štvrťfinále US Open poradil bez problémov s Američanom Tylom ...
  • Zdroj: SITA/AP

Bola to jednoznačná záležitosť. Srbský tenista Novak Djokovič (36) si vo štvrťfinále US Open poradil bez problémov s Američanom Tylom Fritzom. Po troch setoch 6:1, 6:4, 6:4 ho vyradil a stal sa finalistom.

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

Počas zápasu srbského tenistu vytočil jeden z fanúšikov, ktorý z tribúny vykrikoval a snažil sa Novaka vyviesť z koncentrácie. Djokovič ho nechal vyviesť zo štadióna.

 

 

„Bol v lóži, kde sa nachádzali aj niektorí z mojich priateľov. Neviem, kto to bol, ale v ten moment som bol dosť nahnevaný,“ povedal Srb po zápase.

Oveľa väčšiu radosť mal po zápase, keď vyzval divákov, aby si s ním zaspievali refrén skladby od kapely Beastie Boys „You gotta fight for your right to party.“

"Šport mi dal v živote veľa. Je privilégium, že môžem stále robiť to, čo mám najradšej. Veľká vďaka za to patrí mojim rodičom, ktorí sa pre mňa obetovali. Počítal som s tým, že publikum bude dnes skôr na strane Taylora. V hľadisku však vládla výborná atmosféra, ktorá ma nabila pozitívnou energiou. Podmienky boli veľmi náročné, niekoľkokrát som si musel prezliecť tričko. Teší ma, že som to zvládol v troch setoch," uviedol v pozápasovom rozhovore Djokovič.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});