Fotka Slafkovského v Montreale spustila ošiaľ: Predsa hovoril pravdu!

Fotka slovenského hokejového útočníka Juraja Slafkovského (19) spustila v Montreale obrovský ošiaľ. Tak predsa len hovoril pravdu!
  • Zdroj: TASR

Fotka slovenského hokejového útočníka Juraja Slafkovského (19) spustila v Montreale obrovský ošiaľ. Tak predsa len hovoril pravdu!

FOTOGALÉRIA: Slafkovský

Vlaňajšia draftová jednotka NHL Juraj Slafkovský (19) odletel už začiatkom augusta do Montrealu, kde sa pripravuje na svoju druhú sezónu v zámorskej profilige. Počas uplynulého víkendu sa s niektorými spoluhráčmi, ako napríklad Logan Mailloux, Nick Suzuki, Kaiden Guhle, Josh Anderson či Arber Xhekaj objavil na obľúbenom LASSO Festivale. A spôsobil veľký rozruch!

Auston Matthews prispel dvoma gólmi k výhre Toronta na ľade Tampy Bay.
NHL má nového najväčšieho boháča: Z toho platu sa zatočí hlava! Zobraziť článok

Fanúšikovský portál Montrealu Canadiens habsfanatics.com zostal ohromený z fotografie hráčov Habs zo spomínaného festivalu, na ktorej Slafkovský stojí vedľa kamaráta Xhekaja. "Prečo to spôsobuje rozruch? Kvôli citeľnému rozdielu v stavbách Slafkovského a Xhekaja. V minulej sezóne mali prakticky identickú postavu. Teraz sa zdá, že Xhekaj je oveľa masívnejší ako Slafkovský, čo potvrdzuje, že ten hovoril pravdu, keď hovoril, že toto leto výrazne schudol. Pripomeňme, že to bol pre Slafkovského hlavný cieľ, aby získal rýchlosť a obratnosť. Je jasné, že môže povedať, že misia je splnená a my sme nesmierne nadšení, keď uvidíme výsledky na ľade s ľahším Slafkovským."

Štyri góly a desať bodov zaznamenal Slafkovský v 39 zápasoch svojej nováčikovskej sezóny. Tú mu v polovici januára predčasne ukončilo zranenie kolena. Vynechal aj majstrovstvá sveta v Rige a mal tak dostatok času na kvalitnú letnú prípravu. Zhodil nejaké kilogramy, výrazne zvýšil kapacitu pľúc a zlepšil sa aj po silovej stránke. Navyše po odchodoch útočníkov Rema Pitlicka a Mikea Hoffmana sa očakáva jeho posun v zostave Montrealu vyššie. S vyšším časom na ľade, lepšími spoluhráčmi po boku a v zlepšenej fyzickej kondícii môžeme od neho v nadchádzajúcej sezóne očakávať veľké veci.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk