Chuligáni Poznane úradujú už deň pred zápasom: Policajti mali plné ruky práce!

Štvrtkový duel tretieho predkola Európskej konferenčnej ligy medzi Spartakom Trnava a poľským Lechom Poznaň je označený za rizikový. ...
  • Zdroj: anc

Štvrtkový duel tretieho predkola Európskej konferenčnej ligy medzi Spartakom Trnava a poľským Lechom Poznaň je označený za rizikový. Poriadne rušno je už deň pred jeho začiatkom.

FOTOGALÉRIA: Chuligáni Lechu Poznaň

Hlavná skupina najvernejších priaznivcov klubu reprezentujúceho našich severných susedov má do „malého Ríma“ doraziť vo štvrtok doobeda. Hostia majú k dispozícii zhruba 1100 vstupeniek a očakáva sa, že do Trnavy zavítajú približne v takomto počte.

Nakoľko je konfrontácia označená za rizikovú, muži zákona musia byť v strehu. V stredajších večerných hodinách zastavila polícia na odpočívadle v Lamači skupinu asi 100 poľských chuligánov. Početné zoskupenie cestovalo do dejiska stretnutia o niekoľko hodín skôr, ako bolo pôvodne oznámené. Všetky vozidlá a osoby boli podrobené kontrole.

Trnava už v minulosti problémy s chuligánmi spoza severných hraníc mala. Fanúšikovia Spartaka sú známi chuligánskou družbou s podporovateľmi Baníka Ostrava či GKS Katowice. Aj s ich podporou sa pri boji o postup do pohárovej Európy ráta. Všetko nasvedčuje tomu, že o necelých 24 hodín bude na západe republiky poriadne veselo.

Na snímke fanúšikovia Spartaka Trnava v Poľsku.
Poznaň zrejme privíta v Trnave vypredaný štadión: Atmosféra ich nevyplaší, vraví Gašparík Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});