Gisele Bündchenová po rozchode s Bradym: Prešla som veľmi ťažkými časmi

Koncom minulého roka sa po 13 rokoch manželstva oficiálne rozpadol jeden z najkrajších párov šoubiznisu, ktorý tvorili supermodelka Gisele ...

Koncom minulého roka sa po 13 rokoch manželstva oficiálne rozpadol jeden z najkrajších párov šoubiznisu, ktorý tvorili supermodelka Gisele Bündchenová (43) a bývalý hráč amerického futbalu Tom Brady (46). Spolu majú dve deti. Slávna Brazílčanka najnovšie priznala, že rozvod bol pre ňu veľmi ťažký.

Fotogaléria

Ich cesty sa rozišli len nedávno. Skutočnosť, že ich manželstvo nakoniec zlyhalo, nebolo pre modelku ľahké. „Vždy som verila, že každá situácia, nech je akokoľvek náročná, nás niečo naučí a vedie k nášmu rastu. Rozchody nie sú nikdy ľahké, najmä keď médiá pozorne sledujú každý váš krok. Snažila som sa sústrediť na deti, zdravie, nádeje a sny,“ povedala pre brazílsku verziu časopisu Vogue.

Na samotný rozchod s Tomom Bradym spomína takto: „Prešla som ťažkými časmi, aby som pochopila, aké dôležité je v živote robiť lepšie rozhodnutia. Dnes viem, že zdravie je najväčšou hodnotou. Je pre mňa nevyhnutné mať šťastný život a nájsť energiu na splnenie svojich snov,“ doplnila Gisele, ktorú trápilo, že Brady stále predlžoval svoju kariéru, čo škodilo ich vzťahu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});