Galavečer Hokejista roka 2023 sa hemžil krásnymi róbami i legendami: Na párty hokejistov žiarila Lopušanová

Nablýskaná udalosť! Slovenským Hokejistom roka 2023 sa v stredu stal Tomáš Tatar (32). Okrem premiérovej trofeje za celkové prvenstvo ...
  • Zdroj: mh

Nablýskaná udalosť! Slovenským Hokejistom roka 2023 sa v stredu stal Tomáš Tatar (32). Okrem premiérovej trofeje za celkové prvenstvo si zo stredajšieho galavečera odniesol aj ocenenie pre najlepšieho útočníka.

FOTOGALÉRIA: Hokejista roka 2023

Kategóriu Najlepšia hokejistka ovládla jednoznačným výsledkom iba pätnásťročná Nela Lopušanová, ktorá medzi krásnymi róbami ostatných dám doslova žiarila.

Očarila však aj partnerka samotného Tatara, ale aj priateľka jeho kolegu z NHL Martina Fehérváryho. Celá paráda sa uskutočnila v luxusnom bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. O laureátoch rozhodli v anketovom hlasovaní zástupcovia slovenských klubov, členovia Výkonného výboru SZĽH, členovia vedenia SZĽH a hokejoví novinári.

Český atlét Jakub Dudycha získal na juniorských ME zlato.
Českého atléta najprv diskvalifikovali, potom sa stal majstrom Európy Zobraziť článok

Marián Hossa prísť nemohol

V stredu v Bratislave navyše prijali do Siene slávy slovenského hokeja trojnásobného víťaza Stanleyho pohára Mariána Hossu, ktorý je v poradí 37. člen. Hossa sa na slávnostnom uvedení nemohol zúčastniť osobne, keďže odcestoval do Chicaga na poslednú rozlúčku so zosnulým majiteľom Blackhawks W. Rockwellom Wirtzom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});